iculture-deals
iCulture Deals
HomePod zwart

Dagdeal: haal een HomePod in huis voor 199 euro

Prijsdoorbraak

Wil je een HomePod hebben? Dan kun je vandaag extra goedkoop terecht bij deze dagdeal. Voor €199,95 plus verzendkosten krijg je de HomePod in wit toegestuurd.
iCulture Deals - · Laatst bijgewerkt:

Apple HomePod voor €199,95

iBood biedt de Apple HomePod aan voor een prijs van €199,95 plus €5,95 verzendkosten. Dat is zeventig euro (!) goedkoper dan de prijs die voorheen voor deze dagaanbieding gold. Toen vroeg de koopjessite er namelijk nog €269 voor. En bij Apple zelf kosten ze in andere Europese landen nog €329.

Maar let wel even op, want het exemplaar dat iBood aanbiedt is de Amerikaanse uitvoering, dus met afwijkende stekker. Je krijgt er een Europese verloopstekker bij, zodat alles probleemloos functioneert. Zelf hebben we op de iCulture-redactie al vanaf het begin een HomePod met verloopstekker in gebruik, zonder klachten. Maar voor lezers dichtbij de grens of avontuurlijker online kopers – in Duitsland kun je voor een paar tientjes meer een Europese HomePod kopen, bijvoorbeeld bij Gravis.de voor rond de 300 euro.

Bekijken: HomePod bij iBood voor €199,95 (exclusief verzendkosten)

HomePods

Je krijgt bij deze dagdeal de keuze uit de kleur wit of zwart. Hou er wel rekening mee dat Siri op de HomePod alleen nog in het Engels, Duits, Frans en enkele andere talen te gebruiken is, omdat Apple de spraakbediening in het Nederlands nog niet officieel heeft vrijgegeven. Zodra dit beschikbaar komt kun je de HomePod ook in het Nederlands aansturen. Wil je goedkoper uit zijn, dan kun je kiezen voor de HomePod mini, die vanaf half november in de winkel ligt voor €99. Die heeft wel een lagere audiokwaliteit en is een stuk kleiner.

De HomePod is Apple’s slimme Siri-speaker, waarmee je al je muziek van Apple Music (of Spotify via AirPlay) kan afspelen en je huis kan bedienen met HomeKit. De HomePod is al verkrijgbaar in enkele grote Europese landen. Wil je meer lezen over de HomePod? In onze HomePod review lees je alles over de voor- en nadelen van deze speaker.

Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. We worden niet gesponsord door de genoemde bedrijven.

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. De eerstgenoemde prijs is steeds de actuele prijs uit de App Store. In sommige gevallen kan de actuele prijs hoger uitvallen als de ontwikkelaar daarvoor kiest. iCulture aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 november 2020, 10:45