AirPods dagdeal

Dagdeal: AirPods 2 met oplaadcase voor 129 euro

Heb je nieuwe AirPods nodig? Ze zijn nu voor een extra voordelige prijs te koop, namelijk voor €129,95 via Belsimpel (of €135,99 via Amazon.de). Een goede deal voor de tweede generatie AirPods met standaard oplaadcase!

Gewone AirPods 2 met korting
De gewone AirPods 2 kun je met korting kopen. Je betaalt hiervoor maar €129,95 en dat is zeker een goede deal. Het gaat hier om de AirPods tweede generatie met gewone oplaadcase, die bij Apple een adviesprijs van €179 heeft. Je kan voor een deal ook bij Amazon Duitsland terecht, want daar kosten ze €135,99. Je kunt ook terecht bij Amazon NL voor een scherpe prijs. Bij de meeste andere winkels ben je €159 kwijt en bij Apple zelfs nog twintig euro meer.

Let wel op dat deze deals vaak tijdelijk zijn, vandaar dat we de toevoeging ‘Dagdeal’ erbij hebben gezet. Bij Amazon kunnen dergelijke deals ook binnen een paar uur weer voorbij zijn.

Bekijken:

ZENS Stand+Dock oplader voor AirPods en iPhone.

Hieronder kun je zien wat de gangbare prijzen zijn voor de AirPods. Het bijwerken van de prijzen gebeurt niet 100% realtime, dus check goed voordat je bestelt!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 mei 2020, 11:17