Philips Hue slapen gaan

Bol 10-daagse: 2 + 1 gratis op Hue, korting op iPads en meer

Beste aanbiedingen voor Apple-gebruikers

Bij Bol.com is het weer de 10-daagse. De komende dagen krijg je daarom korting op allerlei soorten producten: van Hue tot aan iPads en van speakers tot aan soundbars. We hebben de beste deals voor Apple-gebruikers op een rij gezet.
iCulture Deals - · Laatst bijgewerkt:

Bol.com 10-daagse: korting op iPads, Hue en meer

Tijdens de traditionele Bol 10-daagse geeft de webshop korting op allerlei categorieën. Voor Apple-gebruikers hebben we de leukste deals uitgezocht. Wil je nog een iPad met korting kopen? Of wil je graag je Hue-collectie uitbreiden? Dan kan je nu je slag slaan. Dit zijn de beste Apple-deals tijdens de Bol 10-daagse. De actie duurt tot en met woensdag 2 oktober.

Philips Hue: 2 + 1 gratis op de Hue-collectie

Voor Philips Hue geeft Bol niet zomaar korting, want je krijgt het derde product gratis. Van de drie artikelen geldt dat het goedkoopste product helemaal gratis is. Het gaat om losse lampen, combinaties van lampen met dimmers, lichtslangen, bewegingssensoren en complete startersets. Even slim je mandje vullen dus om optimaal te profiteren.

Bekijk de actie 2 + 1 gratis op Philips Hue

Philips Hue Tap ophangen.

Bol 10-daagse: tot 25% korting op iPads

Bol.com geeft tot 25% korting op tablets, al is de korting bij de iPads wel iets lager. De meest interessante deal is de nieuwste iPad mini met 64GB, die je nu voor €399 kan halen (in plaats van €449). Dat is toch een korting van zo’n €50. Ook de iPad 2018 met 4G is nu met korting verkrijgbaar. Deze versie met 32GB in spacegrijs kost nu ook €399 in plaats van €449.

Bekijk alle overige iPad-deals

Bol 10 daagse september 2019.

Korting op draadloze speakers

Zoek je nog een mooie speaker om je favoriete muziek op af te spelen? Bij Bol.com zijn nu onder andere de Sonos Play:1, Google Home en meerdere modellen van JBL en Ultimate Ears in de aanbieding. Voor de Sonos Play:1 betaal je nu €148 en de Ultimate Ears Wonderboom is er in het zwart voor €54. Check ook de volledige serie van speakers die je met korting kan halen.

Bekijk alle draadloze speakers met korting

Korting op wearables

Wil je sportiever door het leven gaan, dan kan een smartwatch of fitnesstracker daarbij helpen. Bol.com geeft korting op veel verschillende modellen: van Fitbit tot Garmin en van Polar tot Fossil. De Apple Watch staat ook in het rijtje, al gaat het bij die modellen om de standaard prijsverlaging door de introductie van de Series 5. Eén van de goedkopere in het rijtje is de Garmin Vivosport HR, die nu €89 kost in plaats van €99,99.

Bekijk alle wearables met korting

Nog veel meer korting
Zoek je nog iets anders? Tijdens de 10-daage geeft Bol nog veel meer korting op allerlei producten. Je kan filteren op allerlei categorieën, waaronder ook televisies, soundsbars en accessoires voor je computer en mobiel. De kortingen verschillen en check ook goed of het wel echt om een korting gaat.

Bekijk alle aanbiedingen tijdens de Bol 10-daagse

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 oktober 2019, 19:01