Google Nest Wifi in huiskamer

Bol 10-daagse: korting op heel veel producten

Tijdens de Bol 10-daagse krijg je korting op heel veel producten. Niet alleen smart home en tablets, maar ook oordopjes, fitnessproducten, rugzakken en nog veel meer.

Het ene kortingsfestival is nog niet afgelopen of de volgende retailer begint alweer aan een meerdaagse kortingsactie. Tijdens de Bol 10-daagse krijg je korting op een groot aantal productcategorieën. Er zit uiteraard ook genoeg bij voor Apple-fans!

Let op dat sommige kortingen alleen gelden voor Select-abonnees.

Apple-producten

Google Nest Wifi in slaapkamer

Smart home

Netatmo weerset

Audio

Overige producten

Deze kortingen zijn tijdelijk, dus controleer goed of de genoemde prijs nog steeds geldt. We kunnen dit helaas niet realtime bijwerken.

Dit artikel bevat (al dan niet geautomatiseerde) verwijzingen naar een of meer winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. Het artikel is zonder inbreng van genoemde bedrijven tot stand gekomen. Lees onze disclaimer

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 september 2020, 14:27

Smart Home

Een smart home is een huis die met het internet verbonden is via allerlei slimme accessoires. Dit kunnen bijvoorbeeld lampen, deursloten, speakers, stekkers, televisies en andere verbonden apparaten zijn. Door deze te automatiseren en met elkaar samen te laten werken, kun je je huis op een slimme manier inrichten.

Smart Home