Belkin Boost zwart

Koopje: Belkin Boost Charge oplader met 64 procent korting

Heb je nog een draadloze oplader nodig, dan is deze Belkin Boost Charge Special Edition echt een koopje: hij is afgeprijsd van €49,99 naar €17,99.
iCulture Deals - · Laatst bijgewerkt:
Deze aanbieding is helaas weer voorbij. Kijk op onze Deals-pagina voor andere deals of volg @iCultureDeals op Twitter voor tijdelijke aanbiedingen. Je kunt ook op de pagina Steun iCulture kijken hoe je ons op andere manieren kunt steunen. Bedankt!

Waarom dit een Special Edition is? Hij is speciaal ontworpen voor Apple, al kun je er ook gewoon een Android-toestel zoals een Samsung mee opladen. De Boost Charge is verkrijgbaar in wit en zwart, maar alleen de uitvoering in zwart is momenteel in de aanbieding. Levering en verkoop vindt plaats door Bol. Deze draadloze oplaadschijf laadt je iPhone 8 en nieuwer op met 7,5 Watt.

Bekijken:

Let op: aanbiedingen kunnen soms snel weer voorbij zijn.

Hiermee kun je je iPhone 8 en AirPods draadloos opladen. Je hoeft alleen je device op het oplaadstation te leggen en het opladen begint direct. Het oplaadstation is zo ontworpen dat je dunnere hoesjes (max. 3mm) gewoon om je device kunt laten zitten. Dankzij de ledindicator zie je direct dat je device goed ligt en wordt opgeladen. De oplader heeft een roestvrijstalen constructie met een gepolijste chroomlaagje en is zeer stevig. Hij neemt bovendien weinig ruimte in beslag.

Belkin Boost zwart

De Belkin Boost werkt met Qi, de standaard voor draadloze technologie met inductief laden. Het oplaadstation is bovendien gecertificeerd. De oplader weegt 122 gram en meet 9,5cm in doorsnede. We hebben regelmatig producten uit de Belkin Boost-serie gereviewd en omdat het een officiële partner van Apple is, is de kwaliteit vrijwel altijd goed.

Dit artikel bevat (al dan niet geautomatiseerde) verwijzingen naar een of meer winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. Het artikel is zonder inbreng van genoemde bedrijven tot stand gekomen. Lees onze disclaimer

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2020, 17:00