Apple’s 12 Dagen van start met gratis videoclip ‘Let It Snow’

Apple heeft het eerste 12 Dagen Cadeau klaarstaan: een gratis videoclip van het nummer 'Let It Snow', vertolkt door Rod Stewart. Na 26 december zal er elke dag een gratis app of ander iTunes-item te downloaden zijn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

rod stewart 12 dagen cadeauApple geeft in de laatste dagen van 2012 altijd gratis apps, muzieknummers en andere iTunes-cadeautjes weg. Officieel is de actie nog niet begonnen, maar Apple heeft al wel het eerste cadeautje klaargezet, die je gratis kunt downloaden: een videoclip van ‘Let It Snow’, vertolkt door Rod Stewart.
Apple bracht op 6 december al een bijgewerkte versie van de iTunes 12 Dagen Cadeaus-app uit. Daarin is te lezen dat de actie officieel op 26 december van start gaat. Elke dag tot en met 6 januari 2013 kun je elke dag een gratis cadeau ophalen. De gekozen iTunes-content zal niet iedereen aanspreken… maar hee, Apple kan niet met de vrede smaak van iedereen rekening houden. Geen Rod Stewart-fan? Dan moet je nog een kleine twee weken wachten op het volgende cadeau.

Downloaden: iTunes – 12 Dagen cadeaus (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2013, 13:57

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? Apple is in 2019 gestopt iTunes, maar er zijn opvolgers!

iTunes