Apple Watch Series 6

Koopje: tot 10 procent korting op de nieuwste Apple Watch-modellen

Apple Watch SE en Series 6 nu al afgeprijsd

De Apple Watch Series 6 en Apple Watch SE liggen nog maar net in de winkel. Dikke kortingen zijn er nog niet te vinden, maar met een korting van zo'n 8% tot 10% kun je toch leuk wat geld besparen.
iCulture Deals - · Laatst bijgewerkt:

Update 16:00 uur: deze deals zijn afgelopen.

Bij beide modellen ben je met spacegrijs het best af, want die zijn het laagst geprijsd. Je moet niet te veel haast hebben als je de korting op de Series 6 wil pakken, maar bij Apple geldt dat ook: daar zijn de voorraden ook niet om over naar huis te schrijven. Je kunt nu al bestellen en krijgt dan geleverd op het moment dat er al voorraad is.

Apple Watch Series 6 in 44mm spacegrijs:

Je bespaart dus €36,71 en dat is echt wel de moeite. Voor vijf euro extra kun je ook kiezen voor de modellen in rood, zilver en goud. Die zijn vaak wel op korte termijn leverbaar. Wil je graag de blauwe versie, dan is er helaas geen korting te pakken want die is met €457 bijna net zo prijzig als bij Apple zelf.

Apple Watch SE in 44mm spacegrijs:

Apple Watch Series 6 met Solo Loop.

Je bespaart dus €32,55 met deze deal. De spacegrijze versie is het goedkoopst. Voor een paar euro’s meer heb je de gouden versie en als je liever zilver hebt betaal je helaas de adviesprijs. Met spacegrijs ben je dus het beste af. Ook kun je dezelfde prijzen momenteel vinden bij Office Center, maar dan moet je wel een zakelijke gebruiker zijn.

Amazon kan soms de prijzen plotsklaps wijzigen, dus check even goed of de aanbieding nog geldt voordat je bestelt.

Wil je meer weten over deze smartwatches, kijk dan eens naar onze reviews:

Meer informatie vind je ook op onze pagina Apple Watch kopen:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 oktober 2020, 17:02

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch