iculture-deals
iCulture Deals
Mediamarkt Deals voor de echte Apple fan

Apple-weekdeals bij MediaMarkt: korting op MacBook Pro, iPads en meer

Ben je Apple-fan en op zoek naar korting? De MediaMarkt heeft nu deals voor de iPad, MacBook en diverse accessoires. Je bespaart met de actie tot maar liefst €190,-.

Apple-deals bij MediaMarkt

Heb je nog een MacBook Pro of een iPad nodig omdat je noodgedwongen moet thuiswerken? Bij de MediaMarkt kun je nu profiteren van korting op diverse modellen. Wij hebben deze deals voor je op een rijtje gezet, zodat je in één oogopslag ziet welke aanbiedingen het meest interessant zijn.

MacBook Pro 2019

Twijfel je al een tijdje over de aanschaf van een MacBook Pro of iPad? Dan is nu misschien wel het goede moment, want je kan nu tot €190,- besparen op een MacBook Pro uit 2019 en zo’n €20,- op de iPad Air 2019 en iPad 2019. Ook is er nog een aardige deal voor de Apple TV.

Dit zijn de MacBook- en iPad-deals die we aanraden:

Bekijk hier alle aanbiedingen van de Apple-weekdeals

Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. We worden niet gesponsord door de genoemde bedrijven.

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. De eerstgenoemde prijs is steeds de actuele prijs uit de App Store. In sommige gevallen kan de actuele prijs hoger uitvallen als de ontwikkelaar daarvoor kiest. iCulture aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 maart 2020, 17:05