App Store korting actie.

Apple geeft dagelijks een cadeautje in de App Store: actie begonnen

Apple houdt dit jaar een speciale actie in de App Store. Vanaf 24 december vind je in de App Store dagelijks een verrassing. De actie doet denken aan de najaarsacties die Apple jaren geleden organiseerde.

Van 2008 tot en met 2013 organiseerde Apple in de maand december een twaalfdaags durende kortingsactie, waarin elke dag iets gratis weggegeven werd. Van muzieksingles tot games en van films tot boeken: via de 12 Dagen cadeau’s-app stond er elke dag iets voor je klaar. Om onbekende redenen stopte Apple in 2014 met de actie, maar dit jaar is er eindelijk weer een nieuwe kortingsactie in de App Store. Elke dag vind je een nieuwe verrassing, zo belooft Apple.

Apple korting actie in de App Store: 6 dagen aanbiedingen

In een nieuw App Store verhaal verklapt Apple dat er van 24 tot en met 29 december dagelijks een nieuwe verrassing in de App Store te vinden is. Er zijn dagelijks meerdere verrassingen.

App Store verrassing 24 december.

Vandaag, op 24 december gelden in ieder geval de volgende aanbiedingen:

  • Looney Tunes™ World of Mayhem (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 10.0+) - Krijg 60% korting op het Holiday Boost Pack in deze Looney Tunes-game. Daarin zitten 200 edelstenen en een gouden ticket, die je in de game op weg kunnen helpen. Zie hier het bijbehorende App Store-verhaal.
  • Canva: Video & Foto Bewerken (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 12.0+) - Ontwerpen voor visitekaartjes, je cv of social media-verhalen maken. Alleen vandaag is het lidmaatschap voor drie maanden beschikbaar voor de prijs van één. Zie hier het bijbehorende App Store-verhaal.

Apple laat verder weten dat er cadeautjes te vinden zijn in de categorie Apps en Games. Elke dag staat er een nieuwe verrassing, dus het lijkt de moeite om regelmatig een kijkje te nemen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 december 2019, 9:14