AirPods uit doosje halen

Nu in de aanbieding: Apple’s AirPods met ruim €20 korting

Heb je wel interesse in de AirPods, dan is er goed nieuws. De AirPods zijn namelijk in de aanbieding, waardoor je ruim €20 bespaart. Ze zijn bovendien uit voorraad te leveren.

De AirPods zijn Apple’s nieuwste draadloze oordopjes die vorig jaar voor het eerst uitgebracht zijn. Sinds enige tijd is er eindelijk voorraad om aan de vraag te voldoen en bij drie winkels zijn de AirPods momenteel in de aanbieding. Hierdoor kun je meer dan €20 besparen! Benieuwd wat wij vinden van de AirPods? Lees onze AirPods review. Wij beoordeelden de AirPods met een 8,6/10.

AirPods uit doosje halen

AirPods aanbieding bespaart je €20

Nu de voorraad van de AirPods eindelijk aangevuld is, zijn winkels er klaar voor om Apple’s draadloze oordopjes met korting te verkopen. Bij Apple betaal je normaal gesproken €179, maar bij Media Markt, Wehkamp en Bol.com kun je nu ruim €20 besparen. Je hebt dus al een set AirPods voor €155 in plaats van de gebruikelijke €179.

In ons artikel AirPods kopen lees je meer algemene informatie over de aanschaf van AirPods.

Let op: de aanbiedingen zijn beperkt geldig, dus wees er op tijd bij als je van deze aanbieding wil profiteren.

Mocht je interesse hebben in de AirPods, hou dan wel rekening met het feit dat de case die momenteel bij de AirPods geleverd wordt, niet geschikt is voor de AirPower, de aankomende draadloze oplader van Apple. Apple zal op een later moment een aangepaste oplaadcase beschikbaar stellen die apart gekocht moet worden. Behalve dat deze vernieuwde oplaadcase geschikt is voor de AirPower, bevindt het indicatielampje zich aan de voorkant in plaats van aan de binnenkant zoals bij het huidige model het geval is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2017, 11:19