M1 chip line-up

Macs met Apple M1-chip nu al in de aanbieding

Scherpe deal!

Wil je de sprong maken naar de nieuwste Macs met Apple Silicon, dan kun je nu al een koopje vinden. In plaats van €1.499 betaal je €1.341 voor de MacBook Pro. Ook de MacBook Air en Mac mini zijn afgeprijsd.

MacBook Pro M1 met korting

Het gaat om het 13-inch model van de MacBook Pro met Apple M1-chip. Deze is voorzien van 8GB RAM en een 256GB SSD. De kleur is spacegrijs. Dit model is nog maar net aangekondigd en is nu al 100 euro goedkoper dan de adviesprijs.

Bekijken: Apple MacBook Pro met Apple M1‑chip van €1.499 voor €1.341

Deze deal kan snel weer voorbij zijn, dus controleer goed voordat je afrekent.

Wil je niet overhaast beslissen, wacht dan even op Black Friday 2020 want we verwachten dat de MacBooks met M1 dan ook wel in de aanbieding zullen zijn. Dit vindt officieel plaats op vrijdag 27 november, maar veel koopjes zijn dagen van tevoren ook al bekend.

Deze MacBook bevat een door Apple ontworpen M1-chip, wat een enorme sprong in prestaties van de CPU, GPU en machine learning oplevert. De batterijduur is met 20 uur langer dan ooit bij een MacBook. De 8-core CPU levert tot 2,8x betere prestaties en raast sneller dan ooit door complexe workflows, terwijl de 8-core GPU tot 5x betere grafische prestaties levert voor grafisch veeleisende apps en games.

Verder vind je hierin een 16‐core Neural Engine voor geavanceerde machine learning en 8GB werkgeheugen. Een razendsnelle SSD zorgt dat apps en bestanden direct op je scherm staan.

MacBook Air met M1-chip

MacBook Air met M1 ook afgeprijsd

Heb je liever de MacBook Air met M1-processor, dan kan dat ook. De 13-inch MacBook Air 2020 met Apple Silicon is verkrijgbaar met 256GB of 512GB voor net iets meer dan duizend euro. Binnenin vind je een 7-core of 8-core GPU. De MacBook Air is een dunne en krachtige laptop met 13-inch Retina-scherm. Dit scherm zorgt voor een ongekende scherpte en accurate kleurweergave, waardoor je geniet van favoriete films, series of foto’s. Ook de graphics van de MacBook Air zijn scherper en vloeiender dan ooit tevoren dankzij de Apple M1-chip. Verder beschikt de laptop over twee Thunderbolt 3-poorten, waarmee je randapparatuur kunt aansluiten.

Bekijken: MacBook Air M1 van €1.129 voor €1.045

Mac mini met M1

Mac mini M1 ook met korting

Heb je geen nieuwe MacBook nodig, maar wil je de M1-chip wel in huis halen omdat je bijvoorbeeld ontwikkelaar bent, dan kan dat ook met een leuke korting. Deze Mac mini heeft een M1-chip met 8-core CPU, die tot 3x snellere prestaties levert en sneller dan ooit door complexe workflows raast. De 8-core GPU levert tot 6x snellere grafische prestaties voor grafisch veeleisende apps en games. En de 16‐core Neural Engine zorgt voor geavanceerde machine learning. Met 8GB RAM werkt alles moeiteloos. Je kunt kiezen uit twee modellen, met 256GB of 512GB opslag.

Bekijken: Mac mini M1 van €799 voor €739

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 november 2020, 12:38

MacBook Pro

De MacBook Pro is Apple's krachtigste MacBook van de line-up. Je kan kiezen uit twee formaten (13- en 16-inch) en verschillende kleuren en specificaties. Er zijn momenteel drie lijnen: de 13-inch MacBook Pro met M1-chip (eind 2020), de high-end 13-inch MacBook Pro met Intel-chip (voorjaar 2020) en de 16-inch MacBook Pro met Intel-chip (eind 2019). De MacBook Pro is ook kenmerkend vanwege de Touch Bar. Alles over de MacBook Pro kopen, MacBooks vergelijken en meer lees je hier.

MacBook Pro