ADV – Printen vanuit de cloud met PIXMA Cloud Printing

ADV - Met PIXMA Cloud Printing druk je documenten en foto's rechtstreeks af vanaf online diensten als Flickr, Facebook, Twitter en Picasa.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

ipad canon foto printenADV – De iPad geeft je toegang tot Dropbox, Evernote, Facebook en allerlei andere online diensten. Je bewaart foto’s en documenten niet meer lokaal op je iPad, maar ‘in de cloud’. Toch zijn er momenten dat je toch iets wilt afdrukken. Met de PIXMA-printers van Canon doe je dat ook vanuit de cloud. Documenten van Dropbox en Evernote print je vanuit de online opslagruimte, zonder ze eerst te hoeven downloaden. En foto’s op Flickr, Photobucket of Picasa druk je in hoge resolutie af, klaar om in te lijsten. Het lukt allemaal dankzij PIXMA Cloud Printing.


Zelfs foto’s die vrienden op Facebook of Twitter delen kun je meteen afdrukken, zonder eerst te downloaden of je laptop open te klappen. Het enige wat je nodig hebt is de PIXMA Printing Solutions-app, die voor iPhone en iPad geschikt is. Vanuit de app kies je de papiersoort en het papierformaat. Je kunt ook meteen de marges instellen en met één druk op de knop komt de afdruk tevoorschijn, thuis of op kantoor. Je kunt vanuit de app ook meteen documenten en foto’s scannen.

Meer informatie over Cloudlinking vind je op: PIXMA Cloud Printing

pixma cloud printing

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juli 2014, 1:44