Safari 9.x op een MacBook

Aanbieding: Refurbished 13.3-inch MacBook Pro’s met honderden euro’s korting

iBood heeft vandaag een mooie aanbieding als je op zoek bent naar een nieuwe MacBook Pro. De 128GB, 256GB en 512GB 13.3-inch MacBook Pro uit 2015 is tijdelijk met honderden euro's korting verkrijgbaar.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Safari 9.x op een MacBook

Als je op zoek bent naar een nieuwe MacBook Pro, heeft iBood vandaag een mooie aanbieding in petto. Zij verkopen door Apple gecertificeerde refurbished 13.3-inch MacBooks met flinke kortingen. Je hebt de keuze uit een model met een 128GB, 256GB of 512GB SSD. Let wel even op de specificaties om te zien of dit de MacBook is waar jij naar op zoek bent. Hier vind je het aanbod.

De MacBook Pro’s die iBood vandaag in de aanbieding heeft komen uit 2015, wat betekent dat hij het nieuwe Force Touch-trackpad ingebouwd heeft. Hiermee kun je bijvoorbeeld previews van websites openen door een URL stevig in te drukken.

13.3-inch MacBook Pro met honderden euro’s korting
Het gaat hier om een MacBook Pro met een 13.3-inch display, Intel Core i5 Dual-Core processor en 8GB aan werkgeheugen. Hoe groot de SSD moet zijn voor het interne geheugen is helemaal aan jou. Zowel het 128GB, 256GB als het 512GB model is namelijk voor een sterk verlaagde prijs verkrijgbaar. De prijzen zijn als volgt:

De actie is geldig tot 10 maart, of zolang de voorraad strekt. Volgens iBood voldoen alle MacBooks aan Apple’s kwaliteitseisen en zijn ze volledig nagekeken. Het apparaat is dus uitgebreid nagekeken, schoongemaakt en gerepareerd waar nodig.

Dit artikel bevat verwijzingen naar een of meer winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. Het artikel is zonder inbreng van de genoemde bedrijven tot stand gekomen. Lees onze disclaimer

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of het product/game/app nog voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. In sommige gevallen kan de actuele prijs hoger uitvallen dan in het artikel genoemd wordt, bijvoorbeeld als de aanbieding is gewijzigd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 maart 2016, 22:46