Tado V3+.

Dagdeal: tado Slimme Thermostaat met 4 radiatorknoppen voor €349

Alleen vandaag geldig

Wil je voorbereid zijn tegen de winter? Met de tado Slimme Thermostaat V3+ en radiatorknoppen verwarm je elke kamer in huis op afstand. Alleen vandaag scoor je deze complete set met veel korting.

Deal: tado Slimme Thermostaat V3+ met 4 radiatorknoppen

Het bekende merk tado heeft een hele reeks slimme producten voor in huis uitgebracht. De bekendste is de slimme thermostaat, die je onopvallend aan je muur kan hangen en kan bedienen met de app en kan koppelen aan diensten als HomeKit en de Google Assistent. Als je deze thermostaat al een tijdje op het oog hebt, dan kan je deze, inclusief vier radiatorknoppen, extra voordelig in huis halen. Voor €349 is de hele set nu van jou, in plaats van €474.

De tado thermostaat koppel je aan je eigen verwarmingssysteem. Dat kan je zelf doen, maar je kan dat ook laten doen. De tado werkt met de meeste Nederlandse systemen en op de website van tado vind je meer info over geschikte systemen. Je kan de thermostaat zowel bedraad als draadloos gebruiken en is ook geschikt voor vloerverwarming. Naast de bediening via de app, kun je ook de aanraakbediening op de thermostaat zelf gebruiken.

Tado smart radiatorknoppen

Heb je ook nog losse radiatoren met bijbehorende knoppen, dan kan je deze vervangen door de slimme varianten in deze set. Hierdoor regel je de temperatuur in elke kamer afzonderlijk, die ook op afstand te bedienen zijn. Het hele systeem is zelflerend en past zich aan aan jouw gewoontes.

tado Slimme Thermostaat V3+ en radiatorknoppen.

De hele set bestaat dus uit de Slimme Thermostaat V3+ en 4 radiatorknoppen. Normaal kost deze set €474, maar bij 50Five betaal je alleen vandaag €349.

Bekijken → tado Slimme Thermostaat V3+ met 4 radiatorknopen voor €349

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 november 2019, 13:53