Tado dagdeal 50five

Dagdeal: Tado thermostaat V3+ met zes radiatorknoppen

Werkt met HomeKit

Alleen vandaag scoor je de Tado thermostaat V3+ met zes radiatorknoppen met een flinke korting. Zo ben je in één keer winterklaar. Je betaalt bij 50five niet €613,- voor de complete set, maar slechts €459,-.
iCulture Deals - · Laatst bijgewerkt:

Deal: Tado thermostaat V3+ met zes radiatorknoppen

Het klinkt als een flinke investering, deze Tado thermostaat met radiatorknoppen. Maar daarmee ben je wel meteen klaar voor je hele huis. En het werkt met HomeKit, zodat je op afstand alles rondom verwarmen kunt regelen. Met de Tado-app kun je de verwarming gemakkelijk per ruimte afzonderlijk bedienen. Heb je geen internetverbinding of is de batterij van je iPhone leeg, dan werkt het natuurlijk ook gewoon door de thermostaat zelf te bedienen. Zo heb je altijd een methode om op terug te vallen. Dit pakket bestaat uit de Tado thermostaat v3+ en een starterkit met zes thermostaatknoppen. Je krijgt er ook een bridge bij.

Dit vind je in de verpakking:

  • 1x Tado V3+ slimme thermostaat
  • 1x Tado Bridgev
  • 1x USB-kabel t.b.v. bridge
  • 6x Tado slimme radiotorknoppen
  • 15x AA batterij
  • Diverse adapters t.b.v. andere ventieltypes dan M30 x 1.5

Tado dagdeal 50five

Je kunt Tado eenvoudig zelf installeren. Deze thermostaat is de V3+ versie, dus zonder abonnement. Volg het temperatuurverloop in huis via het rapport in de apps en controleer het energieverbruik van je verwarming. Tado leert de thermische eigenschappen van je huis kennen en past zich automatisch aan aan de actuele weersvoorspellingen, om zo efficiënter te verwarmen.

Dit systeem kan in veruit de meeste woningen geïnstalleerd worden. De radiatorknoppen kunnen eenvoudig geplaatst worden als je al thermostatische radiatorknoppen hebt. Deze kun je herkennen aan de cijfers 0 t/m 5 op de knop. Het systeem is ook geschikt voor vloerverwarming.

Normaal kost de Tado thermostaat V3+ met zes radiatorknoppen €613,-, maar alleen vandaag betaal je bij 50five €459,- voor de complete set.

Bekijken → €459,-Tado thermostaat V3+ met zes radiatorknoppen voor €459

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 november 2019, 15:37

Smart Home

Een smart home is een huis die met het internet verbonden is via allerlei slimme accessoires. Dit kunnen bijvoorbeeld lampen, deursloten, speakers, stekkers, televisies en andere verbonden apparaten zijn. Door deze te automatiseren en met elkaar samen te laten werken, kun je je huis op een slimme manier inrichten.

Smart Home