Sonos Move speaker

Dagdeal: Sonos Move, de draagbare speaker van Sonos

Weer- en schokbestendig

Alleen vandaag scoor je de Sonos Move met een flinke korting. Elders betaal je een vaste prijs van €399 voor deze speaker, maar bij 50five ren je vandaag naar de kassa voor €349,- per stuk. Deze slimme speaker is verplaatsbaar en is weer- en schokbestendig.

Deal: Sonos Move

Je hebt een tijdje geleden onze Sonos Move review kunnen lezen. Wilde je deze slimme speaker meteen kopen, dan heb je vast ontdekt dat alle winkels er dezelfde prijs voor vragen: de adviesprijs van €399,-. Heb je je aankoop uitgesteld, in afwachting van de eerste koopjes, dan is nu het moment! 50five heeft er namelijk een dagdeal van gemaakt en dat betekent dat je 50 euro goedkoper uit bent. Op zo’n groot bedrag scheelt dat een hoop! Je betaalt alleen vandaag maar €349,-.

De Sonos Move is een draagbare en verplaatsbare speaker, maar dat betekent niet dat ‘ie echt bedoeld is om mee te nemen naar het strand of het park. Het kan wel, maar Sonos denkt dat je het vooral zult gebruiken om in het hele huis van muziek te genieten. Lig je in bad en wil je een muziekje erbij, dan neem je de Sonos Move mee. Of ga je naar je vakantiehuis, dan kun je de Move ook wat makkelijker meenemen dan de bestaande Sonos-speakers.

Sonos Move in het park

Er zit een oplaadbare batterij in om draadloos te gebruiken, maar het kan ook bekabeld. De Move gedraagt zich dan als een gewone speaker. Dat de Move wat duurder is dan de Sonos One heeft ermee te maken dat deze speaker qua geluidskwaliteit net iets beter en geavanceerder is.

Normaal kost de Sonos Move €399,-, maar alleen vandaag betaal je bij 50five de sympathieke prijs van €349,-.

Bekijken → €349,-Sonos Move voor €349

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 november 2019, 9:30

Smart Home

Een smart home is een huis die met het internet verbonden is via allerlei slimme accessoires. Dit kunnen bijvoorbeeld lampen, deursloten, speakers, stekkers, televisies en andere verbonden apparaten zijn. Door deze te automatiseren en met elkaar samen te laten werken, kun je je huis op een slimme manier inrichten.

Smart Home