Neato Botvac D7 robotstofzuiger met kruimels.

Dagdeal: Neato Botvac D7 robotstofzuiger met korting

Laat de robot het werk doen

Alleen vandaag scoor je de Neato Botvac D7 Connected robotstofzuiger met korting. Met deze slimme stofzuiger hoef je niet meer zelf op je knieën te liggen om je huis stofvrij te maken, want hij zuigt ook onder kastjes, stoelen en meer.
iCulture Deals - · Laatst bijgewerkt:

Deal: Neato Botvac D7 robotstofzuiger

Heb je een hekel aan stofzuigen? Als je er altijd tegenop kijkt, maar wel het huis netjes wil houden, is deze robotstofzuiger het overwegen waard. De Neato Botvac D7 robotstofzuiger is de nieuwst en meest geavanceerde robotstofzuiger van het merk en kun je nu met veel korting aanschaffen bij 50five. In plaats van €899 betaal je nu namelijk €529.

Deze slimme stofzuiger maakt verbinding met je iPhone via de Neato-app. Je kan daarmee vanuit je luie stoel de stofzuiger aan het werk zetten, zonder dat je zelf met een stofzuiger hoeft te sjouwen. De Neato Botvac D7 heeft een techniek die je kamers in kaart brengt en zo weet waar hij moet stofzuigen. Wil je dat de stofzuiger bepaalde plekken overslaat, dan kan je de meegeleverde magneetstrips neerleggen of in de app aangeven welke gebieden verboden terrein zijn. Denk bijvoorbeeld aan de voederbak van je hond of kat.

Neato Botvac D7.

De Neato Botvac D7 werkt ook samen met Google Home, Amazon Alexa en IFTTT. Er is ook een Apple Watch-app, waarmee je de robotstofzuiger vanaf je pols kan activeren. Ook komt er nog ondersteuning voor Siri Shortcuts aan, zodat je de stofzuiger met Siri of een enkele opdracht kan activeren. Ondersteuning voor HomeKit is er helaas niet, omdat HomeKit geen stofzuigers ondersteunt.

De Neato Botvac D7 wordt geleverd met een oplaadstation, waar hij automatisch naartoe gaat na iedere schoonmaakbeurt. Op een enkele lading kan hij ongeveer 120 minuten een groot oppervlak stofzuigen. Een voordeel is ook dat hij werkt met zowel 2,4GHz- als 5GHz-netwerken.

Neato Botvac D7 robotstofzuiger.

Normaal kost de Neato Botvac D7 zo’n €899, maar alleen vandaag betaal je bij 50five €529.

Bekijken → Neato Botvac D7 Connected robotstofzuiger voor €529

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 november 2019, 15:41