Conrad logo

Profiteer van 15 procent korting op smart home en meer

Heb je nog iets nodig op het gebied van tech, dan hebben we hier een goede deal voor je. Je krijgt 15% korting op bijna alles bij Conrad. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit heel veel smart home-producten.
iCulture Deals - · Laatst bijgewerkt:

De korting van 15% is natuurlijk vooral interessant voor mensen die al langere tijd iets willen kopen, waar maar geen goede aanbieding voor te vinden is. Met deze kortingsactie kun je bijna alles uitzoeken uit het assortiment van Conrad, met 15%. En ja, allerlei elektronische componenten en spullen voor je mancave hebben ze ook.

Gebruik de kortingscode BACKTOWORK15 via deze link

Dit zijn de voorwaarden:

  • 15% korting op bijna alles bij een bestelling vanaf €100 excl. BTW
  • Geldig van 24 t/m 28 augustus
  • Je kunt de actiecode maar 1x gebruiken
  • Check de standaard actievoorwaarden van Conrad

Betaal je met iDEAL of creditcard dan komen de verzendkosten te vervallen bij een bestelling boven €50 en hoger. Anders is het €6,95 maar om van de actie te profiteren moet je sowieso al voor meer dan €100 excl. BTW in je mandje gooien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 augustus 2020, 22:49

Smart Home

Een smart home is een huis die met het internet verbonden is via allerlei slimme accessoires. Dit kunnen bijvoorbeeld lampen, deursloten, speakers, stekkers, televisies en andere verbonden apparaten zijn. Door deze te automatiseren en met elkaar samen te laten werken, kun je je huis op een slimme manier inrichten.

Smart Home