WhatsApp kampte met langdurige storing (update)

WhatsApp Messenger kampt met een grote storing. Dat geeft de dienst zelf aan op haar Twitter-account.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

WhatsAppDe populaire instant messaging-applicatie WhatsApp Messenger kampt met verbindingsproblemen. Dat meldt WhatsApp zelf op haar Twitter-account even voor negen uur. Gedurende de hele avond waren er al wat problemen met de verbinding van de toepassing, maar tegen negen uur werd het WhatsApp blijkbaar teveel. Het ‘probleemaccount’ @wa_status van WhatsApp stuurde rond 21.00 uur Nederlandse tijd een tweet uit waarin wordt gerept over de problemen. Met update van 21.37 uur.

In de tweet valt te lezen dat WhatsApp gebruikers via het Twitter-account op de hoogte stelt als er meer bekend is over de problemen, of als ze zijn verholpen.

Update 21.37 uur: De grootste problemen met de verbinding lijken inmiddels te zijn opgelost. Het is echter niet raar als er bij jou nog wel verbindingsproblemen zijn: het Twitter-account van WhatsApp (@wa_status) is nog niet bijgewerkt.

Update 23.30 uur: Volgens WhatsApp is de storing nu opgelost.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juli 2013, 0:21
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen gratis sms'en, whatsapp

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes.

WhatsApp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.