Vastelaovend-apps voor Limburg, Venlo en Maastricht uitgekomen

Vastelaovend in Limburg 2013, Venlo 2013 en Maastricht 2013 zijn drie nieuwe iPhone-apps met een agenda en kaart voor het carnaval.

Vastelaovend iPhone carnaval-apps iPhoneNet iets later dan de herpublicatie van onze App Lijst met carnaval-apps voor de iPhone, heeft de Nederlandse ontwikkelaar BOLD drie applicaties uitgebracht voor het carnaval in de zuidelijkste provincie van ons land. Vastelaovend in Venlo 2013 en Vastelaovend in Maastricht 2013 richt zich op feestvierders in en net buiten de stad. Vastelaovend in Limburg 2013 heeft een bredere insteek en lijkt meer gericht op toeristen door het hele land. Alledrie de apps hebben liedjes, locaties op kaart en een agenda.

De agenda is natuurlijk dé plek om in te snuffelen als je de applicatie opent. BOLD belooft dat het programma uiterlijk vandaag helemaal op orde is in de apps en dat je dus vanaf vandaag alle evenementen op een rij ziet. De applicatie toont eerst een overzicht van data en showt daarna in chronologische volgorde waar je evenementen vindt. Het tabblad Kaart geeft je daarbij inzicht in de locaties van evenementen. Hij maakt gebruik van Apple Maps als bron. Je kan favoriete agenda-items markeren als favoriet en ze voorts terugvinden in het laatste tabblad in de app.

Natuurlijk wordt er ook in de applicatie al lekker gek gedaan. Het tabblad Leedjes of Leedsjes in de Maastricht-versie, kent een overzicht van onder elkaar opgestelde liedjes die je vermoedelijk ook nog wel in de kroegen zal horen. Als laatste kan je ook carnaval-gerelateerde tweets lezen vanuit de applicatie, voor wat dat waard is.

Vastelaovend agenda Vastelaovend kaart 2013

De drie apps kosten 89 cent per stuk en daarmee zijn het bijzondere spelers in het veld van Nederlandse carnaval-apps. In onze App Lijst: Carnaval op je iPhone – apps voor Vastenavend / Vastelaovend 2013 kan je zien of er voor jou misschien gratis alternatieven zijn.

Downloaden: Vastelaovend in Venlo 2013 (€0,89, iPhone, iOS 5.0+)
Downloaden: Vastelaovend in Maastricht 2013 (€0,89, iPhone, iOS 5.0+)
Downloaden: Vastelaovend in Limburg 2013 (€0,89, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 februari 2013, 11:01
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen carnaval, feestdagen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.