Stedengidsapp Stay.com inspireert met ontdekpagina

Travel Guides by Stay.com is een nog leukere reisgids app voor iPhone geworden. De Discover-sectie inspireert je voor stedentripjes.

Stay.com reisgids app stedengids iPhoneDe beste wijn in Dublin volgens een sommelier. De leukste vegetarische plekjes in Berlijn, koffie in San Fransisco volgens the Brewmaster of vintage winkelen in Stockholm. De volledig gratis te gebruiken stedengidsapp Travel Guides by Stay.com raadt je voortaan eigenhandig ludieke rondleidingen aan die van de gebaande paden af wijken. Zo kan de app je inspireren als je zelf nog geen vakantiebestemming hebt gevonden.

De Discover-pagina is hetzelfde opgemaakt als de nieuw vormgegeven index van gidsen per stad. Zodra je een stad hebt gekozen en op Guides drukt, zie je verschillende aanraders aangekondigd met een foto en kop. Met een doordruk op een specifieke gids, zie je de tussenstops van de gids onder elkaar staan. Bovenaan de pagina kan je met een knop nog altijd hele steden downloaden voor offline gebruik. Heb je er ter plekke ook nog wat aan.

Travel Guides by Stay.com iPhoneOp de pagina van toeristische aanraders zoals restaurants, marktjes of concertzalen, kan je met twee knoppen aangeven dat je daar nu bent of dat je er heen wilt. Stay.com suggereert dan andere plekken die je leuk kan vinden. Plekken die nog niet geïndexeerd zijn, kan je voortaan handmatig toevoegen.

Travel Guides by Stay.com is een leuke app voor op reis, of je nou alleen gaat backpacken of met een groep op stap gaat. De app is gratis te gebruiken, laat je kaarten en informatie downloaden voor offline gebruik en biedt ook de mogelijkheid samen met anderen een lijst met todo’s of een gids samen te stellen. In totaal biedt Stay meer dan 1000 reisgidsen voor 150 verschillende steden wereldwijd.

Lees ook: Vijf iOS apps met reisgidsen voor iPhone en iPad

Downloaden: Travel Guides by Stay.com (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 mei 2014, 15:26
Categorie Reizen
Onderwerpen reisgids, stedengids

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.