Pulse News voor iPad kan artikelen bewaren om later te lezen

Pulse News heeft een update gekregen en kan voortaan artikelen opslaan om later te lezen. De nieuwe dienst Pulse.me heeft ook een koppeling met Instapaper, Read It Later en Evernote.

pulse news ipadPulse News is een van de bekendste nieuwslezers voor het iPad-platform. In de nieuwste update is een handige functie toegevoegd, die ervoor zorgt dat je niet alles meteen hoeft te lezen. In de app is het extra kanaal Pulse.me verschenen, dat bijhoudt welke artikelen je later wilt lezen. Daarmee wordt Pulse een concurrent voor bestaande diensten zoals Instapaper. Maar het handige is dat Pulse.me óók een koppeling heeft met later-lezen-apps zoals Instapaper, Read It Later en Evernote. Tijdens het lezen markeer je gemakkelijk artikelen die je later nog eens wilt doorlezen. Je kunt ze daarna in je leeslijst op de iPad of op de Pulse-website terugvinden.

Voor het aanmaken van een account voor Pulse.me heb je voldoende aan een bestaand Facebook-account. Het handige daarbij is dat de lijst gebonden is aan je account, dus als je op een ander apparaat inlogt (bijvoorbeeld in de Pulse News for iPhone) kun je daar ook de artikelen aantreffen.

Downloaden: Pulse News (grats)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juni 2011, 23:02
Categorie Nieuws
Onderwerpen evernote, instapaper, ipad, read it later

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.