Luminance fotobewerking op de iPhone tijdelijk gratis

Luminance is een fotobewerker voor de iPhone. De app is dit weekend gratis te downloaden, vanwege Thanksgiving. Luminance bevat alle functies die je qua fotobewerking op de iPhone verwacht.

luminance-iphoneDe komende dagen zullen er heel wat apps in de aanbieding zijn, vanwege Black Friday en Thanksgiving. Wie alvast goed wil beginnen, downloadt de app Luminance. Daarmee kun je namelijk de foto’s die je straks tijdens de feestdagen gaat maken, meteen bewerken op je iPhone. De app bevat allerlei handige functies, zoals het aanbrengen van lagen, toepassen van effecten, bijsnijden, roteren en allerlei vooraf gedefinieerde instellingen toepassen op een foto. Je kunt ook de bewerkingen die je op de ene foto hebt gedaan, overbrengen naar een andere foto. Ben je klaar, dan sla je de foto’s op in je camerarol of deel je ze op Facebook of Twitter. Je hebt daarbij de keuze uit vier formaten: Small, Medium, Large of Original.

Luminance geeft je ook de mogelijkheid om stappen terug te gaan in bewerkingen. Witbalans, helderheid, contrast, verzadiging, vignette, alle basishandelingen die je op de iPhone zou willen doen (en waar je geen volwaardige Photoshop-app voor nodig hebt), zitten in Luminance. In een toekomstige versie gaat de ontwikkelaar het delen van foto’s verbeteren en wordt het mogelijk om EXIF-gegevens te bewaren. Er komen nog een hoop verbeteringen en nieuwe functies aan.

Downloaden: Luminance (tijdelijk gratis, was €0,79)

https://www.youtube.com/watch?v=vLt2zex2yvA

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 november 2011, 21:50
Categorie Fotografie en video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.