Jamie Oliver’s recepten tijdelijk voor half geld op de iPhone

Jamie Oliver's Jamie's Recipes voor de iPhone biedt haar in-app purchases van downloadbare recepten tijdelijk voor de helft van het geld aan. Je koopt de pakketten met gerechten nu niet voor 1,59 euro, maar voor 79 eurocent.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Jamie's Recipes iPhone-app Jamie Oliver receptenOm het nieuwe jaar met goed eten te beginnen, zijn de pakketten met recepten van chefkok Jamie Oliver tijdelijk voor de helft van het geld te downloaden op de iPhone. Ze kosten nu 79 cent in plaats van 1,59 euro. De pakketten met 10 tot 12 recepten kunnen worden gedownload in de gratis applicatie Jamie’s Recipes, waar standaard al tien gerechten aan zijn toegevoegd. De recepten worden onderverdeeld in de lijst met benodigdheden, een stappenplan (met foto’s) en eventueel video’s over bijzondere technieken.

Jamie's Recipes iPhone packs downloadenDe laatst geïntroduceerde receptpakketten bestrijken de afgelopen feestdagen, maar je kan ook nog steeds pakketten als ‘Fresh and Wholesome’, ‘Tasty Tray-Bakes’ en ‘Brilliant Breakfast and Brunch’ downloaden. Jamie’s Recipes is een universele applicatie en dus niet alleen voor de iPhone en iPod touch, maar ook voor de iPad ontwikkeld. Als je de pakketten op één van de apparaten koopt, kan je ze op een ander apparaat gratis installeren door in de settings van de app op ‘restore purchases’ te drukken.

Jamie’s Recipes is een gratis applicatie met uitbreidingen die je los kan kopen. Het is daarmee een substantieel andere app dan het al sinds 2009 verkrijgbare Jamie Olivers 20 Minute Meals.

Downloaden: Jamie’s Recipes (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 januari 2012, 16:17
Categorie Lifestyle
Onderwerpen recepten, voeding

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.