Instapaper verbetert sorteren en filteren op iPad

Betaworks heeft Instapaper een update gegeven. Je kunt beter sorteren en filteren, er is een sectie Video en een nieuw zwart thema.

InstapaperInstapaper voor iOS heeft vandaag een update gekregen. Die zorgt ervoor dat je voortaan artikelen kunt sorteren en filteren. In feite is dit de InstaRank-functie die al op Android werd geïntroduceerd, maar nu in een iPad-opmaak. Je kunt je lijst sorteren op artikellengte, datum, populariteit en andere factoren. Er is ook een nieuw kleurenschema’s toegevoegd, die het lezen van de lees later-artikelen onder schemerige lichtomstandigheden prettiger maakt. Het donkergrijze thema is vervangen door een variant met grijze letters op een zwarte achtergrond. Niet voor iedereen een vooruitgang.

Maar Instapaper is tegenwoordig niet meer alleen een app waar je tekst in leest. Je kunt er ook video’s in bewaren. Er is daarvoor de nieuwe sectie Video’s toegevoegd. Tijdens het gebruik zul je merken dat de schuifbalk verdwijnt en weer tevoorschijn komt als je ‘m nodig hebt. Instapaper is tegenwoordig eigendom van Betaworks, het bedrijf dat de app van de oorspronkelijke ontwikkelaar Marco Arment overnam.

Downloaden: Instapaper (€3,59, universeel, iOS 6.0+)

instapaper wit klein instapaper zwart

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 november 2013, 18:04
Categorie Productiviteit
Onderwerp instapaper

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.