Instagram voor iPhone krijgt nieuw filter Brannan

Instagram heeft versie 1.6 gelanceerd. Naast wat verbeteringen onder motorkap is er weer nieuw filter toegevoegd, waardoor er nu zestien verschillende filters beschikbaar zijn.

Instagram BrannanDe foto-applicatie Instagram heeft weer een kleine update gehad, waarmee de app inmiddels toe is aan versie 1.6. De belangrijkste toevoeging in deze update is de toevoeging van een nieuw filter: Brannan. Het vermindert de hoeveelheid kleur in je foto en geeft de foto een lichtgele waas. Met Brannen komt het totaal aantal filters dat je kunt toepassen op je foto op zestien.
Naast het nieuwe filter hebben de makers van Instagram wat verbeteringen doorgevoerd aan de achterkant. Zo zou het geheugengebruik en het gebruik van de camera beter zijn geworden en is de verbinding met het netwerk vanuit de app sneller.

In vergelijking met de update van een maand geleden, waarbij een tiltshift-functie werd toegevoegd, is dit een kleine update, maar het laat wel zien dat de makers van Instagram continu bezig zijn om de app te verbeteren en uit te breiden. Voor wie de applicatie, ondanks zijn grote populariteit, nog niet kent: met Instagram kun je foto’s delen met je vrienden via allerlei sociale netwerken. De foto’s kun je voorzien van verschillende filters, die zorgen voor een vintage look.

Downloaden: Instagram (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2011, 15:00
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen fotofilters, fotografie, instagram

Instagram

Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's. Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes.

Instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.