IM+ Pro: uitgebreide instant messaging en chat-app tijdelijk 79 cent

Het iPhone-chatprogramma IM+ Pro is tijdelijk afgeprijsd naar 79 cent, wat de app net zo duur als WhatsApp maakt. Met de instant messaging-dienst kun je gebruik maken van MSN, Facebook Chat, Google Talk en gratis SMS.

Ver voordat de instant messaging-diensten Pingchat en WhatsApp op de iPhone verschenen, was IM+ Pro zo ongeveer dΓ© app om gratis berichten te versturen naar anderen. De laatste tijd raakte de app echter uit de gratie omdat de prijs een lange tijd tussen de 4 en 8 euro circuleerde. Nu is de applicatie echter plotseling in prijs gedaald naar 79 cent. De actie komt nadat de dienst in december de Beep-functie kreeg, waardoor je andere gebruikers vanuit je telefoonboek kan toevoegen. Naast onderlinge berichten, kan je met IM+ Pro ook chatten via onder andere Facebook Chat, MSN, Google Talk, AIM en ICQ.

De Beep-functionaliteit is naast de iPhone ook bruikbaar op Android, BlackBerry, Windows Phone 7, de iPad en de iPod touch. Zo bedient IM+ Pro in theorie een grote groep gebruikers. Je moet in de app wel je telefoonnummer invoeren om aan te geven dat je echt de gebruiker in kwestie bent, waarna er een verificatie-sms naar je wordt verzonden. De gratis versie van IM+ kampt met reclame.

Downloaden: IM+ Pro (tijdelijk €0,79)
Downloaden: IM+ (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 januari 2012, 18:33
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen chatten, instant messaging, whatsapp

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes.

WhatsApp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.