Reacties voor: Gooooal 2009: pushnotificaties bij doelpunt

Gooooal 2009 laat door middel van een pushbericht weten wanneer er ergens een doelpunt wordt gescoord.
Lees het complete artikel → Gooooal 2009: pushnotificaties bij doelpunt
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 38 reacties

1. Ik wacht nog wel tot het EK of WK. Dan wordt ie vast nog wel afgeprijsd.

2. Vet gelijk ff aanschaffen!

3. Ga ik ff bekijken .

4. Ik heb hem gelijk aangeschaft 😉
    bevalt prima

5. ik denk dat veel mensen hier wel op zaten te wachten!

Maar de app is natuurlijk naarmate het einde van menig competitie nadert, pas echt interessant om je wedstrijden te volgen van mede kampioenschapskandidaten, periode kampioenen, 1/8 finales etc……

Any way. Al met al weer een goede app die gebruik maakt van iPhone eigenschappen.

6. zou leuk zijn als de naam van de speler die gescoord heeft er bij zou staan 😮

7. Ik heb hem al een tijdje maar de push werkt niet.
    Verder is de lijst van live wedstrijden niet te beperken.

8. Ik heb ‘m deze week aangeschaft en getest met Bratislava-Ajax. Werkte perfect, ongeveer 2 minuten na het doelpunt krijg je een push-bericht.

9. Hier hebben de meeste voetbal personen op staan wachten eigelijk is de app al compleet door alleen de push notificaties echt heel goed concept op deze manier! Verwacht hem al snel in de top 10 van best verkochte app aangezien er niks meer ontbreekt ^^

10. Ik heb een tijdje terug een mailtje gestuurd naar myfootball, met de vraag of dit niet iets is voor een update.
    Antwoord: Hier zijn we mee bezig en gaat in een volgende update komen..

Ik hoop snel, want dit is natuurlijk wat we willen…
    alleen hadden ze dit natuurlijk voor deze app uit moet brengen en de eerste zijn.
    Lijkt een beetje op tom tom.. 😉 haha

11. Handy!! Heb hem even gescoord!!

12. Dit werkt echt top al 4 keer een goal push bij de wedstrijd AC tegen Inter

13. Lol,na 2min een pushbericht,veel te lang man.
    Ik heb f1 timing aangeschaft voor de F1 en dat ding is verdomd snel,vanaf de rijder nog maar net over de meet is staat z’n tijd er al op,das pas een luxe.

14. Hmmmm, klinkt aanlokkelijk maar ik deel de mening van schumi dat 2 minuten als het echt spannend is best wel lang is.

Aan de andere kant; het kost bijna niets dus totdat er iets beters is ga ik het maar halen.

15. @schumi:
    Werkt dat alleen bij 1 race per keer, of net als in het voetbal, bij 10 tallen competities??

16. 2 minuten is inderdaad net te lang om de herhaling nog te kunnen zien. Aan de andere kant, als je onderweg bent is het wel perfect om het scoreverloop te volgen.

17. @Henk:

Maar Goooal 2009 lijkt mij ook wel erg mooi, omdat er push is.
    Maar wat als er een doelpunt bij ajax is en je hebt push nog niet gelezen en er wordt bij Feyenoord ook al gescoord. Komt push van Feyenoord dan ook, zo ja blijft push van Ajax dan nog te lezen?

18. Ik had al iVoetbalstanden (AND) is ook een leuk progje.
    Alleen Nederlandse competitie, maar dat vind ik genoeg.
    Momenteel wordt er al gewerkt aan nieuwe mogelijkheden om iVoetbalstanden nog leuker te maken.

En deze app. is nog GRATIS ook.

19. @Fred: En jij hoort niet toevallig bij de makers van iVoetbalstanden?

20. Origineel geplaatst door Vindows
    Ik heb hem al een tijdje maar de push werkt niet.

Volgende keer even beter zoeken voor je iets gaat roepen, je kan de live wedstrijden weldegelijk beperken naar eigen keuze van ploegen.

21. Kan er mij iemand zeggen of push berichten werken op een
    1G gejailbreakte iPhone, ik heb gehoord dat er hier problemen kunnen optreden. Zou graag deze app aanschaffen, maar zou wel zeker willen zijn dat het werkt

22. Vraagje: zie je ook welke speler er scoort? Of alleen het team dat gescoord heeft?

23. @Fabian:
    Neen, vanwaar die veronderstelling ?

24. Origineel geplaatst door Robijinho

Je ziet ook welke speler er scoort. Wat ik doe als ik wat meer wil weten over een wedstrijd is even het commentaar per minuut bekijken in de Eurosport app (bv even checken of Sneijder goed speelt).

25. vraagje:
    als je een bericht krijgt kost dat dan ook geld?

26. @namastee Nee ik mag toch hopen dat dit gratis is. Als ik het goed heb zijn Apps in combinatie van een abonnementsvorm niet toegestaan. En anders lijkt het me dat de bedragen hiervoor nadrukkelijk gecommuniceerd moet worden.

27. @DKKKK: Bedankt! Dat is wel chill, ik zal die eurosport app ook eens checken dan. Goeie tip 😉

28. Wel jammer vind ik dat je niet per competitie kunt selecteren. Bijvoorbeeld hele Eredivisie of Premierleague.
    Je moet nu alle clubs uit die competitie selecteren, wil je van alle teams updates krijgen.
    Zou wel mooi zijn als je ze bijvoorbeeld aan kunt vinken. Is veel minder werk.
    Maar verder goeie app.

29. Prima app. Werkt alleen nog niet 100% De strafschop door Makaay koelbloedig ingeschoten in de 94 minuut van Feyenoord – Fc Twente waardoor Feyenoord terecht een gelijkspel uit het vuur sleepte…is nooit gepusht..

30. @Hankie: de andere doelpunten bij mij ook niet… ligt dat aan mijn instellingen ofzo?

31. @ Hankie, inderdaad die heb ik ook niet gekregen. Het lijstje gaat ook nooit verder dan 90′ minuten. Misschien dat ze daarna gewoon niets meer pushen xD

32. Denk dat ze zoveel wedstrijden in een keer niet aan kunnen! De push berichten die ik kreeg, als ik ze al kreeg, kwamen 20 minuten na een doelpunt… Gewoon af en toe tekstpagina 818 werkt nu beter…

33. bij heracles – ajax werkt het ook niet perfect. Push eerste doelpunt na 5 minuten. Tweede doelpunt sneller. En pas bij het 3e doelpunt (ook na 2 minuten) ook de goede naam van de speler die scoorde

34. @Ian, die ervaring heb ik niet. De doelpunten binnen reguliere speeltijd komen bij mij binnen een tiental seconden wel op het schempje. Zag alleen twee slordigheden wat betreft de doelpuntenmakers (verkeerde namen). Ik had binnen 5 minuten alle Eredivisie en 2 Jupilerleague ploegen toegevoegd aan Follow. Het is wat onhandig, geen complete divisie kunnen aanvinken om te volgen, maar niet onoverkomelijk. Iets voor een update lijkt me

35. mmm ook geïnstalleerd maar kreeg helemaal geen meldingen van Groningen – psv, waar toch 2 keer is gescoord….

36. De app. werkt perfect maar ik krijg wel na een paar seconden als er gescoort werd wel en puch maar net als bij Feyenoord kreeg ik die pin ook niet gepuched maar goed er is op dit moment geen andere app die doelpunten puchen dus is deze zeer welkom ondanks een paar kinderziektes maar gelukkig bestaat er zoiets als updates dus dat komt helemaal goed

37. Werkt prima, alleen kloppen de doelpuntemakers niet altijd… Vanmiddag bij heracles-Ajax bijv. zou Suarez de 0-1 hebben gescoort en bij Feijenoord-Twente Douglas… De score klopte wel maar de doelpuntenmakers niet. Verder prima app die doet wat ie moet doen; mij onderweg op de hoogte houden van het scoreverloop van wedstrijden die mij interesseren.

38. moet je die app aan hebben staan voor die push berichten?