Examen 2011 en Examenbundels bereiden je voor op de eindexamens

De apps Examenbundel en Examen 2011 bereiden je voor op de eindexamens van de middelbare school. Beide bevatten een rooster met examendata, bij de Examenbundel kun je ook oefenen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

examenbundelDe eindexamens staan voor de deur en daarom aandacht voor twee apps die voor eindexamenkandidaten nuttig zijn: Examen 2011 en de Examenbundels.
Ontwikkelaar Jelmer Holtes heeft de app Examen 2011 gemaakt waarmee je alle informatie bij de hand hebt. De app geeft voor de niveau’s VMBO BB, VWMBO KB, VMBO GT/TL, HAVO en VWO aan wanneer de examens staan gepland. Iets meer inhoud en grafisch ook iets mooier is de app Examenbundel van uitgeverij ThiemeMeulenhoff, verkrijgbaar voor de niveau’s VMBO, HAVO en VWO. Hierin vind je niet alleen het Examenrooster, maar je kunt ook oefenen met vragen, zodat je weet welke onderwerpen je nog eens extra moet bestuderen.

Op elk scherm staat een vraag die je moet beantwoorden en na afloop krijg je je score te zien. Is het nodig om nog wat extra te studeren, dan kun je daarvoor de gedrukte Examenbundels van dezelfde uitgeverij kopen.

Examen 2011 is heel wat simpeler opgezet. Bij het opstarten van de app kies je het gewenste niveau. Daarna krijg je te zien welke examens er voor jouw niveau plaatsvinden, wat de regels zijn en welke hulpmiddelen (zoals grafische rekenmachines en woordenboeken) je mag meenemen. De app is gratis te downloaden en zal gaandeweg worden aangevuld met meer informatie. Op dit moment bevat de app maar twee tabbladen: Rooster en Over.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 mei 2011, 11:09
Categorie Onderwijs
Onderwerp examen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.