Dweilradio: 24 uur per dag carnavalsmuziek op de iPhone

Omroep Brabant heeft een radio-applicatie voor de iPhone uitgebracht, gebaseerd op Tunin.FM. De applicatie bevat ook het station Dweilradio, met 24 uur carnavalsmuziek.

omroep brabantRadio-applicaties voor de iPhone zijn eigenlijk heel eenvoudig te maken: je neemt een applicatie als Tunin.FM, sloopt er alle ongewenste zenders uit en voor je het weet heb je drie pagina’s in iTunes gevuld met losse radio-applicaties voor Kink FM, Radio 10 Gold, RTV Rijnmond, Radio 538 enzovoort. Net zo makkelijk maak je een radio-applicatie met alleen kerstmuziek.

Eigenlijk is daar niets mis mee, want Tunin.FM kost €2,99 voor het complete aanbod terwijl je misschien alleen naar die ene favoriete zender wil luisteren. De losse applicaties van specifieke radiozenders zijn meestal gratis.

De officiële radio-applicatie van Omroep Brabant is ook gebaseerd op Tunin.FM. De lancering van deze app is dan ook geen wereldschokkende gebeurtenis, ware het niet dat het bijna carnaval is en dat mensen zitten te springen om een radiozender die daar passende muziek voor kan afspelen. Dweilradio levert die muziek. Het is te vinden in de radio-applicatie van Omroep Brabant en zendt 7 dagen per week, 24 uur per dag de gezelligste carnavalskrakers uit. De applicatie is gratis te downloden via de App Store. Er zitten twee stations in de applicatie: de reeds genoemde Dweilradio en de gewone radiozender van Omroep Brabant.

Downloaden: Omroep Brabant (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2010, 19:12
Categorie Muziek
Onderwerpen carnaval, omroep, radio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.