DJ op je eigen feestje: Djay op de iPad met 50% korting

De dj-app djay is momenteel voor half geld verkrijgbaar. Met de app kun je van je iPad een dj-console maken, met automatisch matchen van beats en automix-mode.

djay-ipadDe komende dagen zijn er extreem veel Black Friday-koopjes (ook bij Apple zelf). Ontwikkelaars verlagen massaal de prijzen van hun apps en dat is natuurlijk vooral interessant bij apps die prijzig zijn. Vandaar dat we af en toe eentje uit het aanbod vissen, die interessant genoeg is om aparte bespreken. Djay bijvoorbeeld, een dj-applicatie die mooi is uitgevoerd en normaal €15,99 kost. Wil je eerst op kleinere schaal proberen wat er met een dergelijke app mogelijk is, dan is er ook een iPhone-versie verkrijgbaar voor €0,79, maar die biedt uiteraard wel minder mogelijkheden.

De app kan automatisch beats matchen op basis van BPM-waarde, ziet eruit als een realistische draaitafel en bevat een automix-mode voor als je even geen inspiratie hebt. De ontwikkelaar heeft de app al twee keer eerder voor half geld aangeboden (afgelopen mei en juni) en nu is het na lange tijd eindelijk weer eens zover: geen €15,99 maar €7,99.

Downloaden: djay (€7,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 november 2011, 11:59
Categorie Muziek
Onderwerpen dj, muziek, t-mobile, weblog

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.