Reacties voor: 1849: lekker ouderwets simulatiespel op iPad

1849 is een heerlijke simulatiegame op de iPad. Bouw een stad en manage de uitdagingen in het Wilde Westen ten tijde van de goldrush.
Lees het complete artikel → 1849: lekker ouderwets simulatiespel op iPad
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. “bouwsimulatie zonder timers en in-app aankopen is”

    “Downloaden: 1849 (€4,49, in-app aankopen, iPad, iOS 6.0+)”

    Wat is hier tegenstrijdig?

  2. Deze mag wel op de iPhone..

  3. Origineel geplaatst door Eddy
    “bouwsimulatie zonder timers en in-app aankopen is”“Downloaden: 1849 (€4,49, in-app aankopen, iPad, iOS 6.0+)”Wat is hier tegenstrijdig?

    Alleen als je verder kijkt dan je neus lang is en het artikel begrijpend leest zie je dat er geen daadwerkelijke in app aankopen aanwezig zijn

  4. @Eddy: Daar moet het woordje ‘opgedrongen’ tussenstaan en dat zal ik er tussen zetten. Verder is het net wat Michiel zegt. In-app aankopen staan niet gelijk aan timers. Het zou bijvoorbeeld kunnen dat je na het uitspelen een extra hoofdstuk of eindeloze modus tegen bijbetaling kan kopen. Ik heb nergens aanwijzingen gezien tot dusver.

  5. Super leuk en verslavend spel. Lang op zo’n soort game voor de iPad gewacht. Ik ben nog geen één in-app aankoop tegen gekomen na ruim 4 uur gespeeld te hebben.

  6. Ik heb het spel op jullie aanraden gekocht.
    Jammer genoeg heb ik het op enkele dagen uitgespeeld. Dat is dan ook het enige negatieve punt, er zijn ‘slechts’ 20 levels…
    Nergens kwam ik in-app purchase mogelijkheid tegen.
    Btw, ik speelde dit spel op een ipad2 en dat ging perfect en vlot.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.