Bksy - Boeken delen en lezen 4+

Mensen verbinden door verhalen

Bksy

Ontworpen voor iPhone

    • 3,7 • 29 beoordelingen
    • Gratis

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Samen zijn we de grootste bibliotheek van Nederland!

Met Bksy kun je eenvoudig boeken zoeken, lenen van anderen en bijhouden aan wie jij je boeken hebt uitgeleend. Hoe dat werkt? Je zet al je boeken in je eigen boekenlijst. Deze kun je delen met anderen. En jij kunt in de boekenlijst van anderen kijken, of boeken zoeken. Alle boeken in Bksy kun je te leen vragen. Zo delen we samen onze boeken met elkaar.

Verder kun je in de app lid worden van boekenclubs. Soms kun je die boekenclubs bezoeken, dat noemen we een Bksy Spot. Daar kun je boeken delen en andere mensen ontmoeten. Soms is de club een verzameling boekendelers rondom een bepaald thema.

Bksy is ...
- gratis
- boeken uitlenen aan iedereen en boeken lenen van anderen
- boeken scannen op ISBN en toevoegen aan je boekenlijst
- boeken zoeken in de boekenlijsten van jou en andere Bksy gebruikers
- lid worden van boekenclubs


(Sommigen schrijven ons als boeksie of booksy.)

Nieuw

Versie 4.10.3

We hebben iets moois voor jullie gemaakt!

Wat is er NIEUW:
- Op veler verzoek is het nu mogelijk om je boeken te koop aan te bieden. Zet bij je boek simpel de 'te koop'-schakelaar om en je krijgt bericht zodra iemand interesse heeft.

Veel dank voor al jullie feedback! En lekker boeken blijven delen ;)

Beoordelingen en recensies

3,7 van 5
29 beoordelingen

29 beoordelingen

Saskia253 ,

Fijne boek app met een kleine verbetering

Handig om al mijn hobby boeken in een overzicht te hebben.
En hopelijk zo niet een boek dubbel te kopen.
Ik mis de mogelijkheid om zelf een foto van de kaft te maken. Heb nu anonieme plaatjes en ik moet doorklikken zodat ik de titel kan lezen.
Dat maakt t snel zoeken lastig!
Anders was t 5 sterren.

AagjeT ,

Sterk verbeterde app.

Deze app weer eens gedownload na hem jaren geleden te hebben verwijderd. Ik kreeg via mail bericht dat iemand op booksy een boek wilde lenen. Uit nieuwsgierigheid de app weer eens gedownload, warempel mijn oude account bleek nog te werken. Mijn gegevens kende ik nog uit mijn hoofd en ik kon gelijk inloggen. Mijn verbazing was groot bij wat ik aantrof. De ooit door mij toegevoegde boeken stonden er nog allemaal in! Van sommige wist ik niet eens meer dat ik ze had. Fijn zo’n overzicht.

De app is heftig veranderd. Verbeterd dus. Mijn eigen boekenkast in een digitaal overzicht. Dat vind ik echt prettig. Een soort Excellijst maar dan in een moderne app vormgegeven. Top dit.

De leenfunctie ziet er overzichtelijk uit. Ervaring heb ik er niet mee maar het nodigt me uit tot proberen. De 3 leenverzoeken die ik bleek te hebben, heb ik met een druk op de knop afgewezen. Heb later alsnog mijn woonplaats toegevoegd in mijn account. Wie weet... ik laat de app nu wel op mijn telefoon staan.

Ben wel benieuwd hoeveel mensen hier een account hebben en actief er aan mee doen. In ieder geval, mijn complimenten voor deze app!

Reactie van ontwikkelaar ,

Hallo AagjeT,

Dank voor je super positieve reactie. Fijn om te horen dat je alle verbeteringen van de afgelopen jaren zo waardeert.

^Peter

Viscish ,

Prima !

Fijne app. Ik mis alleen nog een functie om boekenclubs makkelijker te vinden. Misschien iets om naar te kijken ? Ranken in wekelijkse populaire clubs, nieuw gemaakt en clubs op genres? Verder een hele fijne app.

Reactie van ontwikkelaar ,

Hallo Viscish, Dank voor je feedback en goede tips! ^Peter

App-privacy

De ontwikkelaar, Bksy, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Contact­gegevens
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer