MASK-air 17+

van MACVIA ARIA

KYOMED

Ontworpen voor iPhone

    • 3,5 • 2 beoordelingen
    • Gratis

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

De beste toepassing voor het monitoren van allergische rhinitis - ook wel hooikoorts genoemd - volgens beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg (artsen, apothekers) en patiënten. De MASK-air toepassing is ontwikkeld door internationaal gerenommeerde specialisten en is wetenschappelijk gevalideerd.

Neem direct de controle over uw rhinitis:
- Door echt actief m.b.t. je eigen gezondheid te worden
- Door nieuwe crises te voorkomen door uw symptomen beter te kennen en verergering te voorkomen (astma)
- Door een gepersonaliseerde dagelijkse follow-up te hebben
- Door de effectiviteit van de behandeling en de mogelijke aanpassing ervan te meten
- Door te anticiperen op crises en hun management in het volgende jaar

MASK-air is een allergische rhinitis logboek - altijd in uw zak, gebruiksvriendelijk, met automatische gegevensback-up, met data-analyse en visuele beelden om uw zorgprofessional (arts en / of apotheker) in staat te stellen u beter te leiden.

Noteer dagelijks de symptomen van uw allergische crises en de impact op uw kwaliteit van leven en de ingenomen medicijnen. Dit zal u en uw beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg helpen om de diagnose en effectieve behandeling voor UW allergische rhinitis te bepalen.

Veel patiënten lijden net als u aan allergieën - 20 tot 30% van de wereldbevolking! Help de patiëntengemeenschap en neem deel aan het bevorderen van onderzoek. MASK-air is een internationaal onderzoeksproject gericht op een beter begrip van deze pathologie, voor betere zorg. De app wordt ingezet in meer dan 20 landen over de hele wereld.

Allergische rhinitis is een aandoening die op zich niet "ernstig" is, maar die op een dagelijkse basis lastig kan zijn, omdat het gevolgen kan hebben, zoals het onvermogen om te slapen als gevolg van symptomen, overmatige vermoeidheid, ontwikkeling of verergering van astma dat op zich weer een belangrijke rol kan spelen ten aanzien van de impact op het dagelijks leven, zoals afwezigheid op het werk of herhaalde afwezigheid tijdens studies

Er worden geen herleidbare gegevens verzameld via het gebruik van deze applicatie. Als u de geolokalisatie van uw symptomen accepteert, worden deze gegevens gecodificeerd op onze servers en respecteert u uw privacy. Alle gegevens worden bewaard op een beveiligde server in Europa.

Het gebruik van deze app is geen vervanging voor medisch advies of medische behandeling. Verander niet zelf uw behandeling of uw medicatie op basis van deze app zonder overleg met uw arts/verpleegkundige. Deze app is niet bedoeld om de bijwerkingen van medische behandelingen vast te leggen. Als u medische klachten of vragen heeft met betrekking tot het gebruik van deze app, bespreekt u dit dan met uw arts/verpleegkundige.

De nummer 1 app voor het bewaken van allergische rhinitis en astma / Eenvoudig, informatief en veilig / Wetenschappelijk gevalideerd

Beantwoord de vragenlijst elke dag in minder dan 2 minuten / Snel

Je allergie goed begrijpen en behandelen / Gedetailleerde rapporten voor jou en behandelaars

Nieuw

Versie 3.0.36

Some internal updates to keep the app running smoothly.

Beoordelingen en recensies

3,5 van 5
2 beoordelingen

2 beoordelingen

App-privacy

De ontwikkelaar, KYOMED, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Gezondheid en fitness
  • Locatie
  • Identificatie­methode

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

EAACI Events
Geneeskunde
CRUSE Control Urticaria
Geneeskunde
DermaValue
Geneeskunde
AllergyMonitor
Geneeskunde
Pollen+
Gezondheid en fitness
Ma vie d'Allergik
Geneeskunde