LEGO® Batman™: Beyond Gotham 9+

Warner Bros.

    • 2,6 • 36 beoordelingen
    • € 5,99
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

***LEGO® Batman: Beyond Gotham vereist iOS 8 of hoger en is compatibel met iPhone 4S, iPod Touch 5th Gen, iPad2 en nieuwere apparaten.***

***Activeer iCloud vooraf om aankopen te kunnen herstellen. Ga om iCloud in te schakelen naar de 'Instellingen' van je apparaat. Kies vervolgens 'iCloud' en dan 'Documenten/gegevens'. Neem als je problemen ondervindt, neem dan contact met ons op via support.wbgames.com.***

Om de release alvast te vieren, kun je nu het personagepakket met het alter ego Robin ontgrendelen.

De populaire LEGO Batman-franchise keert terug in dit buitenaardse avontuur bomvol actie! Speel als Batman en werk samen met personages uit het DC Comics-universum. Knal de ruimte in om te voorkomen dat de boosaardige Brainiac de aarde vernietigt.

MEER DAN 100 SPEELBARE PERSONAGES
Verzamel meer dan 100 personages met geweldige krachten en vaardigheden, waaronder leden van de Justice League, BIG LEGO-figuren zoals Solomon Grundy, de Lantern-helden en -schurken en nog veel meer. Let op: je kunt alle personages en vaardigheden verdienen zonder extra aankopen te doen.

ONTGRENDEL SPECIALE PAKKEN MET UNIEKE VAARDIGHEDEN
Geef helden nog meer krachten met superpakken, zoals Batmans explosieve vernietigingspak, Robins speciale hacker-technopak, Cyborgs incognito sluippak en het listige lokpak van The Joker.

45 MISSIES BUITEN GOTHAM
Ga op avontuur in een origineel verhaal dat zich afspeelt in de ruimte en op de Lantern-werelden, waaronder Zamaron en Odym. Bezoek daarnaast beroemde DC-omgevingen via de Hall of Justice, de Batcave en de Watchtower van de Justice League.

NOG MEER PERSONAGES
Kijk uit naar toekomstige updates met meer fanfavoriete personages om te verzamelen, zoals Batman Beyond, The Dark Knight, Batman '66 en nog veel meer!

DYNAMISCHE BESTURINGSSTIJLEN
Schakel tussen de 'klassieke' besturingsopties en besturing via het 'touchscreen' om de speelstijl te zoeken die het best bij jou past.

OPMERKING:
Deze game zit bomvol content en tussenfilmpjes die een heleboel ruimte in beslag nemen! Je hebt 2,3 GB vrije ruimte nodig op je apparaat als je installeert via Wi-Fi, slechts 1,15 GB ruimte als je downloadt via je computer en vervolgens synchroniseert.

Net als bij veel andere installaties van grote apps adviseren we je om je apparaat opnieuw op te starten na de installatie omdat je daar veel stabiliteitsproblemen mee oplost. Zorg er ook voor dat je de meest recente firmware installeert.

Denk voordat je deze game downloadt na over de in-app aankopen die zijn opgenomen in deze app. Die kosten echt geld dat van je iTunes-account wordt afgeschreven. Daarnaast zijn er advertenties en promoties voor andere Warner Bros.-producten en -diensten. Een ouder of verzorger moet de game downloaden en akkoord gaan met in-app aankopen als een kind wordt toegestaan om deze game te spelen.

Nieuw

Versie 2.2.0

1) Algemene verbeteringen;
2) Bijgewerkt privacybeleid/servicevoorwaarden.

Beoordelingen en recensies

2,6 van 5
36 beoordelingen

36 beoordelingen

kai1737 ,

Crashing

Every time I wanna open the ICloud it crashes pretty good game tho i just can’t play it smh😕

Warsimhail ,

Crash

Kan spel niet spelen crash als ik nieuw spel aan klik

Panda030204 ,

App crash.

The app crashed when I clicked on new game.

App-privacy

De ontwikkelaar, Warner Bros., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Er worden geen gegevens verzameld

De ontwikkelaar verzamelt geen gegevens van deze app.

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Game Center

    Daag vrienden uit en bekijk ranglijsten en achievements.

Meer van deze ontwikkelaar

LEGO® Star Wars™: TCS
Games
Psych! Outwit Your Friends
Games
Mortal Kombat
Games
LEGO® Star Wars™ - TFA
Games
Injustice: Gods Among Us
Games
Game of Thrones: Conquest ™
Games

Suggesties voor jou

Sonic Runners Adventure
Games
Sonic op de Olympische Spelen.
Games
SpongeBob SquarePants
Games
Sonic Jump™
Games
MEGA MAN X
Games
Red Ball 4
Games