Legend of Grimrock 9+

Almost Human ltd.

Ontworpen voor iPad

    • € 5,99

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Op de PC werden er al meer dan 1 miljoen stuks van verkocht en nu is de ultieme dungeon crawling RPG eindelijk beschikbaar voor iOS!

5/5 "Simply put, there’s not a better RPG on the App Store right now." - Pocket Tactics

5/5 "The perfect blend of modern action and classic dungeoneering." - TouchArcade

Legend of Grimrock: een dungeon crawling role playing game met een oldschool-hart in een heel moderne uitvoering. Een groep gevangenen wordt tot een zekere dood veroordeeld als ze verbannen worden naar de afgelegen Mount Grimrock om te boeten voor de misdaden die ze al dan niet gepleegd hebben. Hun beulen weten echter niet dat de berg doorzeefd is met eeuwenoude tunnels, kerkers en tombes die lang geleden gebouwd zijn door stervende beschavingen. Als ze het daglicht ooit weer willen zien en hun vrijheid kunnen opeisen, moet dit zooitje gevangenen een echt team worden en door de berg afdalen, verdieping voor verdieping.

Deze game brengt een oldschool-uitdaging weer tot leven met strategische real-time gevechten, bewegingen volgens een raster (grid-based movement), sluw verborgen schakelaars en geheimen. Daarbij komen nog dodelijke vallen en verschrikkelijke monsters. Legend of Grimrock benadrukt puzzels oplossen en ruimtes verkennen, en een goed verstand en scherpe zintuigen zijn belangrijkere tools voor de speler dan het scherpst mogelijke zwaard. En voor de kerkerveteranen die een extra uitdaging zoeken: je kunt een stapel ruitjespapier pakken en de Oldschool Mode aanzetten, waarmee de overbodige luxe van de plattegrond wordt uitgeschakeld! Durf jij de reis aan te gaan en de mysteries van Mount Grimrock te ontrafelen?


- Verken een reusachtig netwerk van eeuwenoude tunnels, ontdek geheimen en vind een manier om te overleven in de levensgevaarlijke kerkers van Mount Grimrock.
- Gebruik runen voor toverspreuken, brouw toverdranken met de kruiden die je vindt, en gebruik een scala aan wapens om de moordzuchtige monsters te lijf te gaan.
- Stel een groep samen van vier personages en pas ze aan zoals jij dat wilt: met verschillende rassen, klassen, vaardigheden en eigenschappen.
- Een echte, ouderwetse dungeon crawling game waarin je je volgens het raster (grid-based movement) voortbeweegt langs duizenden vierkanten met verborgen schakelaars, drukplaten, schuivende muren, zwevende kristallen, verborgen altaars, valluiken en meer.
- Ervaar dit geweldige spel, met liefde voor het vak gemaakt door gepassioneerde veteranen van de games-industrie. Een spectaculaire ervaring, nu ook op je iPad!

Let op: dit spel is alleen verkrijgbaar in het Engels!

Het spel werkt op de iPhone 4, maar om de Grimrock-ervaring optimaal te beleven wordt een iPhone 5 of later model aanbevolen.

Nieuw

Versie 1.1.3

Deze app is door Apple bijgewerkt en geeft nu het Apple Watch-appsymbool weer.

-Minor bug fixes for iPhone version

Beoordelingen en recensies

5,0 van 5
14 beoordelingen

14 beoordelingen

-=[Tinuz ]=- ,

Dungeon Master 90’s game in nieuw jasje

Top spel!

0..- ,

Enjoyed it!

Good old gaming thank you, better then battlefield 2024

JaHetisik ,

Better on PC

Love this game on PC
It is ok here but PC version is much better
I’m not a mobile gamer so I’m biased.

App-privacy

De ontwikkelaar, Almost Human ltd., heeft Apple geen informatie gegeven over de toepassing van het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Ondersteunt

  • Game Center

    Daag vrienden uit en bekijk ranglijsten en achievements.

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin is ingeschakeld.

Suggesties voor jou

The Quest
Games
Neverwinter Nights
Games
The Bard's Tale
Games
Silversword
Games
Baldur's Gate - Dark Alliance
Games
ATOM RPG
Games