pon - slimme Boodschappenlijst 4+

Winkelen is leuk met pon

Adrian Kuehlewind

Ontworpen voor iPad

    • 4,5 • 321 beoordelingen
    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Beschrijving

pon kan u herinneren aan uw boodschappen wanneer u langs uw supermarkt gaat. Nooit meer vergeten! Winkelen is leuk met pon!

pon is de slimme boodschappenlijstjes-app die dagelijkse boodschappen handig en makkelijk maakt - zonder reclame, zonder tracking en zonder kosten.

pon Overview:
• Push-notificaties ontvangen wanneer je in de buurt komt of bent van een winkellocatie en er nog niet gekochte artikelen op je boodschappenlijst staan (Geofencing)
• Boodschappenlijsten samen met andere delen, beheren en bewerken
• Synchroniseren van je lijsten op elk gewenst aantal toestellen
• Het automatisch slim sorteren van artikelen in de volgorde zoals in jouw supermarkt eveneens gerangschikt zijn
• Groeperen van de artikelen aan de hand van winkellocaties
• Deelnemers van jouw lijst automatisch op de hoogte houden wanneer jij gaat boodschappen doen
• Meerdere boodschappenlijsten aanmaken
• Handmatig sorteren mogelijk
• Eigen artikelen toevoegen met foto's, prijzen en aanbiedingen
• Uitgebreide artikeldatabase in meerdere talen
• Apple Watch App
• Apple Watch Complicatie
• Widgets
• Barcodescanner
• Offline modus
• Siri en Shortcuts ondersteuning
• Géén tracking, géén reclame
• en nog veel meer ...

Stel je bent onderweg van het werk naar huis en je krijgt automatisch een push notificatie op het moment dat je in de buurt van een supermarkt bent, met het bericht dat thuis alle melk op is. Uw partner waarmee je een gemeenschappelijke lijst deelt, zet het op het boodschappenlijstje en pon herinnert je er automatisch aan op het juiste moment.

pon onthoudt alle artikelen incl.. kenmerken die door jouw gekocht zijn, zodat je ze niet elke keer opnieuw moet ingeven. Ook de aantallen die je normaal gesproken van een artikel koopt onthoudt pon en doet je de volgende keer een voorstel wanneer je weer opnieuw boodschappen gaat doen. Boodschappen doen wordt op die manier kinderspel.

Deel je boodschappenlijst eenvoudigweg met je familieleden, vrienden of collega's en houdt samen bij welke boodschappen er nog gedaan moet worden.

Artikelen worden in dezelfde volgorde automatisch gesorteerd zoals ze tot nu toe tijdens het boodschappen doen werden afgevinkt. Door het leren kennen van de volgorde worden jouw artikelen net zo gesorteerd zoals ze in jouw supermarkt liggen.

De automatische synchronisatie zorgt ervoor dat uw lijsten altijd worden bijgewerkt en beschikbaar zijn op al uw apparaten.

pon herinnert je er automatisch aan via push-notificatie wanneer je een winkellocatie nadert (Geofencing) en er nog steeds onvoltooide aankopen (artikelen) op je boodschappenlijst staan. Natuurlijk kun je dit uitschakelen wanneer je er zelf aan wilt denken.

Als je jouw boodschappenlijst(en) met anderen deelt kunnen je vrienden automatisch op de hoogte worden gehouden wanneer je weer boodschappen gaat doen. Een telefoontje plegen zoals “hebben we nog iets anders nodig” is hiermee overbodig. Het is zo ongelooflijk makkelijk!

Kies je artikelen uit een ruime artikeldatabase of voeg simpelweg je eigen artikelen hieraan toe. Je kunt ook kenmerken aan je artikelen toevoegen zoals “biologisch” of “lactose-vrij" als extra informatie voor degene die gaat winkelen.

De geïntegreerde barcodescanner bespaart je de moeite om een nieuw artikel aan je lijst(en) toe te voegen. Gewoon de barcode scannen, het bedrag selecteren en bevestigen.

Met de app voor de Apple Watch heb je de boodschappenlijst altijd om je pols terwijl je inkopen doet en ook nog een hand vrij. Voor een snellere toegang kun je pon rechtstreeks op je wijzerplaat laten weergeven. Probeer het maar uit!

We zien volledig af van tracking en reclame. Schakel locaties en pushmeldingen in en ontdek de geweldige functies die daarmee gepaard gaan - we beloven dat alles op je apparaat blijft, niet wordt verzonden en onze zaken niet zijn!

Als jullie nog ideeën, suggesties of wensen hebben hoe wij pon nog kunnen verbeteren, laat het ons weten - wij verheugen ons op jullie feedback.

pon is smart, mobiel en het beste eraan: het is gratis!

Nieuw

Versie 2.1

Wat is er nieuw?
- Gebruik de pon-widget nu ook op het vergrendelscherm vanaf iOS 16.
- Voeg sneller items aan je lijst toe met het veeggebaar in de productcatalogus. Veeg van links naar rechts over het item en het wordt onmiddellijk toegevoegd aan uw lijst met de laatste instellingen.

Bugfixes in 2.1
- diverse kleine bugs opgelost
- Weergavefout op de pon startpagina op de iPhone met Dynamic Island opgelost

Als je pon leuk vindt en ons wilt steunen, neem dan even de tijd en beoordeel pon met 5 sterren in de App Store. U kunt ons ook steunen in de app en ons helpen om de operationele en ontwikkelingskosten te dekken. Dank u voor uw steun en uw geweldige feedback. Wij staan altijd open voor vragen of probleemmeldingen op feedback@ponlist.de.

Beoordelingen en recensies

4,5 van 5
321 beoordelingen

321 beoordelingen

Ruud.Aelse ,

Super boodschappenlijst !

Gebruik “pon” nu enige weken.
Dit is de beste boodschappenlijst-app voor Iphone én Apple Watch!
Gebruik op Iphone gaat geweldig.
Synchronisatie tussen Iphone en Apple watch gaat ook probleemloos.
Bij het boodschappen doen kun je gewoon alles verwerken vanaf je Apple Watch!
Je hoeft dus niet meer met je telefoon in je hand door de winkel.
De app is gratis, maar je mag zelf de hoogte van een eventuele financiële bijdrage voor verdere ontwikkeling bepalen.
Super! Aanrader!

userhz ,

Eenvoudige perfectie

Alles wat ik graag in een boodschappen app wil zien is hier aanwezig. Je kunt zelf lijsten aanleggen, bewaren en de producten in die lijst later weer aanklikken om een nieuwe lijst te maken. Gemakkelijk toegankelijk vanaf je telefoon d.m.v. de widget en duidelijk afleesbaar op de watch. Ook kan je er voor kiezen om de lijst uit te printen. Synchroniseren tussen de apparaten gaat prima. Eenvoudig maar vele mogelijkheden.

Hoghloft ,

Handig en gebruikersvriendelijk

Handige boodschappentool voor verschillende supermarkten

App-privacy

De ontwikkelaar, Adrian Kuehlewind, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Siri

    Doe meer binnen de app met slechts je stem.

Suggesties voor jou

De boodschappenlijst
Winkelen
EASY Shopper
Winkelen
marktguru Prospekte & Angebote
Winkelen
babymarkt.de
Winkelen
Shoop - Cashback & Gutscheine
Winkelen
toom
Winkelen