Burly Men at Sea 9+

Brain&Brain

    • € 5,99

Beschrijving

Burly Men at Sea is een volksverhaal over een drietal grote, bebaarde vissermannen die het gewone leven achter laten, op zoek naar avontuur.

Gesitueerd binnen de wateren van het Scandinavië van de 20e eeuw vertakt het verhaal zich middels een reeks ontmoetingen met wezens uit diverse volksverhalen. Je speelt als zowel verteller als navigator, en geeft het verhaal vorm voor onze drie stevige helden. Je eerste spelervaring is slechts één verhaal - speel het spel opnieuw om nieuwe paden op weg naar avontuur te ontdekken.



Vertakkend verhaal: Speel verschillende keuze-gedreven avonturen, waarbij elk avontuur is ontworpen om in één keer uitgespeeld te worden.

Innovatieve spelbesturing: Geef het verhaal vorm middels een uniek versleepbaar kijkvenster en je acties daarbinnen.

Speels uiterlijk: Een kleurrijke grafische stijl en handgemaakte animaties, ondersteund door een vrolijke en originele soundtrack die is gebaseerd op de Scandinavische achtergrond van het spel.

Nieuw

Versie 1.4.4

We've rebuilt Burly Men at Sea under the hood to continue running smoothly on the latest iOS devices. Also, we've tweaked the controls of the final scene a bit, for a better experience. Questions, comments, high-fives? Email us at support@brainandbrain.co.

Beoordelingen en recensies

4,3 van 5
3 beoordelingen

3 beoordelingen

noio.nl ,

Wonderful

Great soundtrack too, reminds me of Loco Roco

App-privacy

De ontwikkelaar, Brain&Brain, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Er worden geen gegevens verzameld

De ontwikkelaar verzamelt geen gegevens van deze app.

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin is ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Tiny Story 5 Adventure
Games
The Slaughter: Act One
Games
Paths - Beatrice's Adventure
Games
Hero of the Kingdom
Games
Protagonist
Games
Walk of Shame 3D
Games