NL Exporteert 4+

De #1 export app

Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Ontworpen voor iPad

    • 4,7 • 28 beoordelingen
    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

NL exporteert is dé app voor startende en ervaren ondernemers met grensverleggende ambities. Met de app kunt u zoeken naar interessante landen om uw producten en diensten te verkopen, en informatie vinden over landen waarnaar u exporteert.
Blijf op de hoogte van wat er gebeurt in uw sector of land. Of het nu gaat om evenementen, kansen of rapporten.
Via de wereldkaart kunt u per land actuele en relevante informatie vinden. U ziet bijvoorbeeld evenementen, do’s & don’ts, economische gegevens van een land en financieringsmogelijkheden. Ook vindt u contactgegevens van onder meer ambassades en consulaten voor ondersteuning bij internationaal zakendoen. Hiermee is NL exporteert uw wegwijzer op buitenlandse markten.
U kunt de app nu ook personaliseren. Maak een profiel aan en krijg in uw persoonlijke feed te zien wat er voor nieuwe evenementen en rapporten zijn voor de landen en sectoren waarop u geabonneerd bent. Ga aan de slag en ontdek het zelf!
NL exporteert is een initiatief van het ministerie van Buitenlandse Zaken, uitgevoerd door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). De app wordt regelmatig door RVO en verschillende partners voorzien van nieuwe en relevante exportinformatie.

Nieuw

Versie 4.1.0

NL exporteert stopt! Deze versie voegt een banner met meer informatie toe.

Beoordelingen en recensies

4,7 van 5
28 beoordelingen

28 beoordelingen

patthedog123 ,

Great app

Really smooth user experience and crisp, clean design.

HHMJW ,

Nuttige app

Loopt alleen steeds vast of er verschijnt een foutmelding

Reactie van ontwikkelaar ,

Hi HHMJW, jammer om te horen dat je problemen hebt (en hopelijk had) met de app. Het opstarten van de app gaf bij een aantal gebruikers inderdaad problemen. Deze zijn inmiddels opgelost. ^Wouter

goud_vis_je ,

Snel gericht informatie vinden!

Echt alles (!) wat je wilt weten over grensverleggend ondernemen. Handig dat je vanuit de app rechtstreeks in contact kan komen met de ambassades. Aanrader!

App-privacy

De ontwikkelaar, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

I&R dieren
Zakelijk
Nieuwe Wetten
Zakelijk

EFLASH
Productiviteit
rVDM Offline
Zakelijk
Conferentie Nederland Digitaal
Zakelijk

Suggesties voor jou

Gedragscode Integriteit Rijk
Zakelijk
FiveX
Productiviteit
Logius
Zakelijk
Newsroom BZK
Zakelijk
Zetelverdeler KCBR
Productiviteit
Wetten
Financiën