HERE WeGo Kaarten & Navigatie 4+

Geniet van uw reis

HERE Apps LLC

    • Gratis

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

HERE WeGo is een gratis navigatie-app die lokale en internationale reizigers begeleidt op zowel bekende als buitenlandse trajecten. De app heeft nu een fris, nieuw ontwerp en duidelijkere, gemakkelijkere navigatie. Geniet van een meer zorgeloos reis en bereik moeiteloos uw bestemming, hoe u er ook moet komen. Kom er te voet met gemakkelijk te volgen wandelbegeleiding. Neem het openbaar vervoer in meer dan 1900 steden over de hele wereld. Of gebruik stapsgewijze stembegeleiding met een nauwkeurige routebeschrijving en ga met de auto. U kunt zelfs een parkeerplaats op uw bestemming vinden en er rechtstreeks naartoe worden geleid. Bezoekt u vaak dezelfde plaatsen? Bewaar ze in een collectie om georganiseerd te blijven en ze gemakkelijker terug te vinden. Of gebruik snelkoppelingen om met één klik een routebeschrijving te krijgen. Een extra stop maken of een bepaalde weg inslaan? Voeg eenvoudig routepunten toe aan uw routes zodat HERE WeGo u erheen kan leiden. Wilt u uw mobiele data opslaan en op koers blijven, zelfs zonder internetverbinding tijdens het reizen? Download een kaart van een regio, land of continent en voltooi uw traject terwijl u volledig offline blijft. HERE WeGo werkt ook met Apple CarPlay®, zodat u kunt genieten van de allerbeste navigatie op het ingebouwde display van uw auto. En nu? - Meer manieren om de stad te verkennen, zoals fietsen en een auto delen - Diensten waarvan u onderweg kunt genieten, zoals hotelreserveringen en parkeren - Een manier om belangrijke plaatsen te vinden en uitstapjes met anderen te organiseren - En veel meer! Blijf op de hoogte en vergeet niet uw feedback te sturen naar appsupport@here.com. We wensen u veel plezier met HERE WeGo!
HERE WeGo werkt ook met Apple CarPlay®, zodat u kunt genieten van de allerbeste navigatie op het ingebouwde display van uw auto.

En nu?

- Meer manieren om de stad te verkennen, zoals fietsen en een auto delen
- Diensten waarvan u onderweg kunt genieten, zoals hotelreserveringen en parkeren
- Een manier om belangrijke plaatsen te vinden en uitstapjes met anderen te organiseren
- En veel meer!

Blijf op de hoogte en vergeet niet uw feedback te sturen naar appsupport@here.com. We wensen u veel plezier met HERE WeGo!

Nieuw

Versie 4.11.300

Verkeersborden
WeGo vertelt je nu over belangrijke verkeersborden die je nadert. Schakel verkeersborden in bij de app-instellingen en zie de pictogrammen van verkeersborden met de resterende afstand op het scherm. Je kunt ook de borden filteren die relevant zijn voor jouw rijervaring en alleen die inschakelen.

Instellingen voor parkeersuggesties

Je vindt nu een optie in de instellingen van de app waar je kunt kiezen of je parkeersuggesties wilt ontvangen aan het einde van je reis.

Beoordelingen en recensies

3,2 van 5
483 beoordelingen

483 beoordelingen

Georgevh ,

Nog niet zo goed als Google Maps

De loop- en fietssnelheid is vrij laag en niet instelbaar (3.5 resp. 15 km/u). Ook kent deze app niet alle fietspaden en valt er niets te verschuiven. Er is veel ruimte voor verbetering.

thomas767286166183 ,

Vorige versie was top, nieuwe versie is slechter dan andere apps

Vorige versie van de app had een duidelijk voordeel boven andere apps: overzichtelijk, veel functionaliteit, makkelijk landen downloaden, snelheidsmelders (hoewel die vaak niet kloppen). De nieuwe versie geeft je niet een routeopties…dat zegt denk ik al genoeg.

jhorapp ,

Doodzonde

Een goed werkende app compleet om zeep geholpen: doodzonde.
Deze versie NIET downloaden!

App-privacy

De ontwikkelaar, HERE Apps LLC, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Zoek­geschiedenis
  • Identificatie­methode

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Magic Earth Navigation & Maps
Navigatie
TomTom AmiGO GPS Maps, Traffic
Navigatie
Karta GPS Navigatie
Navigatie
MapFactor Navigator - GPS Maps
Navigatie
Sygic GPS-navigatie & Kaarten
Navigatie
TomTom GO Navigatie - Maps
Navigatie