Waterwegen 4+

Near IT

    • 3,6 • 5 beoordelingen
    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Ontdek de waterwegen van Nederland met Waterwegen, de ultieme navigatie-app voor schippers en watersportliefhebbers. Met een offline kaart van Nederland heb je altijd toegang tot gedetailleerde informatie over havens, bruggen, sluizen en meer, direct op je smartphone of tablet.

Belangrijkste functies:

* Offline kaart van Nederland: Geen zorgen over internetverbindingen of roamingkosten, want Waterwegen bevat een volledige offline kaart van Nederland. Zo kun je altijd en overal de waterwegen verkennen.

* Schepen met AIS aan boord zijn te zien op de kaart: Met de AIS (Automatic Identification System) functie kun je de locaties van schepen die AIS aan boord hebben real-time volgen op de kaart. Dit helpt je om andere schepen in de buurt te identificeren en veilig te navigeren.

* Navigatie: Plan je route met behulp van de geïntegreerde navigatiefunctie. Voer je vertrek- en aankomstpunt in, bekijk de afstand, geschatte aankomsttijd en de route op de kaart. Volg je voortgang tijdens het varen en ontvang waarschuwingen als je van de route afwijkt.

* Gedetailleerde informatie: Waterwegen biedt gedetailleerde informatie over havens, bruggen, sluizen en andere belangrijke punten op de kaart. Zo kun je gemakkelijk de juiste havens of doorgangen vinden tijdens je vaartocht.

* Dieptes: In sommige gebieden toont Waterwegen dieptes van het water, zodat je kunt navigeren op basis van actuele diepte-informatie (*beschikbaarheid van diepte-informatie kan variëren per locatie).

* Ankeralarm: Met het ankeralarm van Waterwegen kun je een ankerpositie instellen en een alarm ontvangen als je boot buiten de ingestelde positie beweegt. Zo kun je met een gerust hart voor anker gaan en je boot in de gaten houden.

Download Waterwegen nu en maak je vaartochten in Nederland nog veiliger en plezieriger. Of je nu een doorgewinterde schipper bent of een enthousiaste watersportliefhebber, Waterwegen is de perfecte metgezel voor je volgende avontuur op het water!

Nieuw

Versie 3.0.4

Nieuwste update: Bugfixes!

Op basis van jullie feedback hebben we belangrijke bugfixes doorgevoerd om de prestaties en betrouwbaarheid van onze app te verbeteren. Bedankt voor jullie input!

Beoordelingen en recensies

3,6 van 5
5 beoordelingen

5 beoordelingen

Combidex ,

App op zichzelf mooi, als sloep gebruiker

De app is mooi genoeg voor sloep gebruikers, maar mist nog veel sluis en brug info.. app crashes ook continue op oudere ipad mini of raakt gps plaats kwijt.. Op iphone x is hij Ok, maar is niet mijn daily drifter..

Joeyt5 ,

Niet compleet

Verouderde kaarten en nergens staan de toegestane snelheden in de kaart, verder wel lekker overzichtelijk. Hopelijk word dit verholpen..

Kapitein vetus ,

Slecht

Werkt niet meer na aankoop

Reactie van ontwikkelaar ,

Beste gebruiker, bedankt voor het geven van je feedback. Dit zou niet het geval moeten zijn. Zou je ons kunnen mailen op het volgende adres: info@near-it.nl. Dan helpen we je graag verder. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Waterwegen team

App-privacy

De ontwikkelaar, Near IT, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

vaarroute.online
Navigatie
Vaarkaart Nederland
Navigatie
Waterkaart Live
Navigatie
Vaarkaart Friese Meren
Navigatie
Sloepennetwerk
Reizen
Watersport
Navigatie