Landlord - Real Estate Game 4+

Trade real world properties

Reality Games (London) Limited

Ontworpen voor iPad

    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Landlord Tycoon is een spannende onroerendgoedervaring die jou de controle geeft over jouw eigen vastgoedimperium. Je kunt iconische gebouwen in Nederland verhandelen, zoals de Erasmusbrug, het Rijksmuseum en de Domtoren. Met een unieke opzet en boeiende functies is het een verfrissende afwisseling van traditionele mobiele games.

Het is niet zomaar een mobiele game, het is een avontuur! Met de geolocatiefunctie kunnen spelers de echte wereld verkennen en nieuwe panden ontdekken om in te investeren. Deze unieke gameplay moedigt spelers aan om op te staan van de bank, rond te reizen en plezier te hebben terwijl ze hun vastgoedimperium opbouwen. Of je nu op straat loopt of naar een nieuwe stad reist, het verslavende gameplay van Landlord Tycoon houdt je urenlang bezig en vermaakt je.

De schone en goed ontworpen graphics van het spel, samen met de intuïtieve gebruikersinterface, maken het gemakkelijk om te leren en worden aanbevolen voor alle soorten gamers. Het is niet alleen een fantastische manier om de tijd te doden, maar het heeft ook uitstekende potentie als educatief hulpmiddel, waardoor spelers op een leuke en meeslepende manier kunnen leren over vastgoedverwerving, winst en verlies.

Het 12-uur inkomsysteem is een slimme zet die ervoor zorgt dat je steeds terugkomt voor meer, en de verrassende entertainmentwaarde van het spel is verslavend. De op strategie gebaseerde gameplay is uitdagend maar lonend, en het grote potentieel en de indrukwekkende functies houden je urenlang bezig.

Landlord Tycoon heeft lof ontvangen van veel recensenten voor zijn goede concept, plezierige ervaring, interessante opzet, boeiende strategie, geweldige graphics en schone UI. Het is een uniek spel dat een spannende en meeslepende manier biedt om de wereld van vastgoedinvesteringen te verkennen.

Of je nu een doorgewinterde vastgoedinvesteerder bent of een nieuweling in de branche, Landlord Tycoon is een must-play game. Het is een van de beste strategiegames die beschikbaar zijn op mobiel en een geweldige manier om de tijd te doden. Zeer verslavend en leuk, het is een uitstekende waarde voor je geld en wordt sterk aanbevolen door gebruikers. Probeer het vandaag nog en begin met het bouwen van jouw vastgoedimperium!


Terms of Service & Privacy Policy: https://reality.co/legal/terms.html

Nieuw

Versie 4.9.10

- fixes notifications

Beoordelingen en recensies

4,7 van 5
6,8K beoordelingen

6,8K beoordelingen

rrkeuning ,

Very fun game to play

Great game. But it can use some improvements in the Dutch language. The laws regarding real estate here do not involve lawyers. They use 'notarissen'.

Very good and fun game to play tho'

StonyShark ,

Great and fun game

I like the game a lot, been playing for a year now and normally I don’t play games on the mobile for that long. I like the leaderboard that really keeps me going. 5 stars for sure 👍🏻

Dionysus007281 ,

Very fun

I really like your game i am a beginner but i still like it. Keep up the good work👍

App-privacy

De ontwikkelaar, Reality Games (London) Limited, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Sim Companies
Games
Business Tycoon Simulator
Games
Stock Market Spel
Games
FlippIt - House Flipper Games
Games
Business Tycoon Tap—Idle Games
Games
Car Industry Tycoon
Games