PDF to XLSX Master 4+

PDF converteren naar Excel

Tipard Studio

    • € 17,99
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

*** Speciale aanbieding: 50% korting ***

PDF naar Excel Master is de beste PDF naar Excel converter software, die een one-stop oplossing biedt waarmee u PDF-bestanden kunt converteren, zelfs beschermd PDF-document naar bewerkbare Microsoft Excel-spreadsheet (.xlsx, .xls). Als u ooit veel tijd hebt verspild om informatie uit PDF-bestanden opnieuw te typen of te extraheren, zal deze PDF naar Excel Converter u helpen het te beëindigen.

Na het exporteren van tabellen en gegevens van native en gescande PDF naar bewerkbare Microsoft Excel, vindt u alle gegevens, inclusief de getallen, tekst, lay-out, rijen en kolommen, worden perfect herkend in het geconverteerde Excel-formulier. En ze worden perfect bewaard in de originele PDF-tabellen.

Bovendien heeft de software die geen PDF naar Excel Converting software heeft, geen limieten op bestandsgrootte of aantal geconverteerde excel, u kunt het altijd gebruiken. U kunt deze PDF naar Excel Creator downloaden om de PDF-gegevens te hergebruiken of te bewerken in Microsoft Excel.

Aanbevolen:
Any PDF Converter Pro - Omzetten van PDF-bestanden naar Microsoft Word, Excel, Powerpoint, Image (JPG, PNG, BMP), TXT, ePub, HTML en gemakkelijker.

Kenmerken:
1. Omzetten van PDF-bestanden, zoals gescande en gecodeerde PDF naar Excel
PDF naar Excel Master kan om het even welk PDF-bestand, zoals gescande of beschermde PDF, converteren naar Microsoft Excel, zodat de PDF-tabellen bewerken en vullen zonder gedoe. De meeste PDF-bestanden zijn beveiligd in PDF-wachtwoord om de PDF-informatie te beschermen tegen het openen, bewerken, kopiëren, afdrukken, enz. Voor dergelijke versleutelde PDF-bestanden kan deze software ook handelen zo lang als u het wachtwoord kent.

Bovendien worden uw geëxporteerde Excel-gegevens bewaard, samen met originele lay-outs, kolommen, opmaak, enzovoort.
U hoeft zich geen zorgen te maken over de beperking van geconverteerde grootte en nummers dan die van de online PDF-omzetters. U kunt het uittrekseltafels altijd gebruiken in Microsoft Excel-documenten als u het op pc downloaden.

2. Batch PDF naar Excel conversie tegelijkertijd met één klik
Deze PDF naar Excel Converter ondersteunt handige slepen en neerzetten, waarmee u meerdere PDF-bestanden tegelijk kunt toevoegen. Bovendien kan het al deze PDF-bestanden omzetten of eenmaal met één klik de geselecteerde een naar Microsoft Excel-werkblad bepalen.

3. Flexibele en gratis instellingen PDF naar Excel conversie om PDF-pagina's of paginabereik te selecteren om te converteren
Hiermee kunt u PDF-pagina (s) of PDF-paginabereik selecteren, al dan niet continu, door apart te maken met komma's. En dan kunt u PDF naar Excel converteren met de specifieke pagina of het bereik.

4. Prachtige prestaties met OCR-technologie
Het aannemen van OCR (Optical Character Recognition) maakt het proces om PDF's naar Excel veel meer nauwkeurigheid te converteren. Ook de omzettingssnelheid is sneller.
Bovendien ondersteunt het bijna 190+ talen, die de hoofdtaalfamilie bestrijken.

5. Originele lay-out in Excel-spreadsheet beheren
Na conversie zullen de nummers, tekst en lay-out in het geconverteerde Excel-formulier perfect blijven zoals in de originele PDF-tabellen.

6. Gemakkelijk te gebruiken
Met de makkelijk te gebruiken interface, kunt u met PDF naar Excel Master PDF-tafels eenvoudig maken op Excel-spreadsheets op OS X, en er zijn slechts 3 stappen nodig, evenals een paar muisklikken.

Nieuw

Versie 3.1.37

Kleine verbetering voor de lay-out van Excel-bestanden

App-privacy

De ontwikkelaar, Tipard Studio, heeft Apple geen informatie gegeven over de toepassing van het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.