Rustiek Kamperen 4+

stefan kraaijenhagen

Ontworpen voor iPad

    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

De app ‘Rustiek Kamperen’ is een extra en geheel gratis service van 'rustiekkamperen.com'. Is ontwikkeld voor iPad, met een speciale versie voor iPhone (daarin alleen de campings en geen andere onderwerpen). Alle informatie zit in de app en is derhalve offline beschikbaar, lekker voor onderweg. Is een hulpmiddel om Rustieke campings te vinden (rustiek = rustig, kleinschalig en natuurlijk gelegen). App: iOS versie 5.1.1 of hoger. Geschikt voor gebruikers vanaf 4 jaar.

INHOUD
In de app bevindt zich een 'bibliotheek' met daarin meteen 'de losse edities' zichtbaar, die afzonderlijk naar keuze gedownload kunnen worden:
-'Campings in Frankrijk'
-'Campings in Spanje, Portugal en Italië'.
-'Bulletin' met handige weetjes over Rustiek Kamperen; huurtenten; hulp bij aankoop onroerend goed Midden-Frankrijk; je geboekte kampeerspullen afhalen op een doeladres; natuurkamperen in NL met nog enkele kampeerlanden om ons heen en méér...

De app en de inhoud zijn GEHEEL GRATIS te downloaden. De regelmatige updates zijn ook ALTIJD GRATIS. (Dus er zijn voor de gebruiker nooit kosten aan verbonden). Een aangegeven tussentijdse update kunt u gewoon een keer overslaan en later zelf een moment bepalen waarop u wilt updaten.

HET DOWNLOADEN
De duur van het downloaden van ‘de app’ vraagt slechts 30 seconden. De 'edities' in de app vragen echter meer tijd. Afhankelijk van de snelheid van uw verbinding kan dit een aantal rustieke minuten variëren (snelle verbinding: binnen 5 min. - (zeer) trage verbinding: 20 min. en langer!). Zorg voor genoeg vrij geheugen, er is ongeveer 400 mb per editie nodig.

Na het downloaden wordt iedere editie in één minuut AUTOMATISCH GEÏNSTALLEERD (u ziet 'installing'), daarna kan de voorpret beginnen!

Nieuw

Versie 1.4

Deze app is door Apple bijgewerkt en geeft nu het Apple Watch-appsymbool weer.

- Per september 2017; app geoptimaliseerd voor iOS 11
- Per 18 maart 2018: het te downloaden volume van de camping-edities is sterk verminderd waardoor download tijd aanzienlijk is verkort

Beoordelingen en recensies

3,9 van 5
30 beoordelingen

30 beoordelingen

Wim Smeitink ,

Prima app

De app werkt goed, informatie is nuttig, alleen het aanbod aan campings is niet overal even groot. Minpunt is het telkens moeten downloaden en installeren van de data!

Reactie van ontwikkelaar ,

Beste kampeerder, voor kampeerders zoals u is de app een extra en gratis service van Rustiekkamperen.com, als hulpmiddel om onderweg snel een vervolgcamping te vinden.
Het grootste aanbod vindt iedereen echter in onze gedrukte gidsen, die bijna overal te koop zijn. Omdat deelnemende campings voor een plek op de website en in de app een vergoeding moeten betalen staan niet alle campings in de app. Langzaamaan zien steeds meer het nut ervan in en willen ook in de app en op de site. Telkens wanneer een editie in de app bij het aanklikken 'new' vertoont, zijn er weer enkele campings aan toegevoegd. Aanbod: Frankrijk heeft nu eenmaal het grootste aanbod en daarom treft u daar ook meer rustieke campings aan dan in de andere landen. Uw minpunt: Telkens downloaden? Dat hoeft in principe niet, kan toevallig met twee updates te maken hebben gehad.

Apple gatvuller ,

Database updates

Helaas is het vrijwel niet meer mogelijk om de campings te bekijken. Elke keer wanneer de app geopend wordt moet er een (minutenlange) database update worden uitgevoerd. De volgende keer moet dit weer worden gedaan, en de volgende keer weer, enz. enz. enz. enz
Opnieuw installeren heeft niet geholpen. Wat is hier aan de hand???

VictoriaBanz ,

Super app!

Na jaren weer eens heerlijk gekampeerd. Eerst via Duitsland, Oostenrijk door naar Italie aan de Ligurische kust en het langst in Frankrijk.
En dat via Rustieke campings in de app. Het bepalen waar de volgende plek zou zijn was erg handig. Volgend jaar maken we een rondje Frankrijk, Spanje en Portugal.

App-privacy

De ontwikkelaar, stefan kraaijenhagen, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Er worden geen gegevens verzameld

De ontwikkelaar verzamelt geen gegevens van deze app.

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Suggesties voor jou

alle campings in Frankrijk
Reizen
ACSI Klein & Fijn Kamperen-app
Reizen
Kamperen
Reizen
Livcamp camperplaatsen
Reizen
Aveco Verzekeringen
Reizen
NKC Campermagazines
Reizen