Pony Style Box 4+

Verkleed je paarden

Fox and Sheep GmbH

    • € 4,99

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Pony Style Box is een ongelooflijk leuke en creatieve app waarmee jij je eigen pony op wel duizend verschillende manieren kunt aankleden en mooi maken!

Kies uit 5 verschillende pony's, knip maffe kapsels als in een kapsalon, kleed ze aan en zadel ze, maak foto's en bekijk de verbazingwekkende animaties en speciale effecten! Elke pony heeft zijn eigen karakter, danspasjes en verrassingen.

Laat je creativiteit de vrije loop! Gebruik verschillende kleuren en voeg accessoires, hairspray, nagellak, stickers, haarspeldjes, sterren, hartjes en teugels toe. Bewaar je creatiefste en prachtigste pony's in je eigen galerie.

Geniet van deze leuke, verrassende, maffe en aantrekkelijke App!

Kijk ook eens bij onze andere fantastische apps voor kinderen:

"SLAAP LEKKER CIRCUS" - een magische omgeving met een bijzonder unieke bedtijdsfeer vol animaties en kleur. In een circusomgeving kunnen kinderen 8 circusdieren naar bed brengen door het licht uit te doen of kaarsen uit te blazen.

"KLEINE BOUWERS" - is een 3D bouwplaats voor kinderen. Je kunt op een graafmachine rijden, cement mixen, een dak op een gebouw maken, een kraan besturen en een huis schilderen. Word zelf een Kleine Bouwer en graaf, pleister, laad, verf en mix.

"KNUFFELZOO" - een geweldige verhaaltjesapp voor de iPad en iPhone. Hierin vind je prachtige, leuke, interactieve animaties van meer dan 20 dieren, voorbestemd om de grote favoriet van kinderen en dierenliefhebbers van alle leeftijden te worden.

Heb je problemen met de app? Wil je een vraag stellen of commentaar leveren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen: contact@foxandsheep.com. We helpen je graag! Vermeld wel de versie van je apparaat en iOS. Neem ook een kijkje op onze website www.foxandsheep.com voor meer informatie en ondersteuning.

Over Fox & Sheep:
Wij zijn een studio voor kinderapps uit Berlijn en wij maken hoogwaardige spellen voor kinderen van 2-8 jaar. Zelf zijn wij ook ouders, en wij werken met passie en betrokkenheid aan onze producten. Voor onze apps kiezen wij de beste illustrators en animators, om zo de allermooiste apps voor kinderen te kunnen maken en aanbieden – en zo het leven van jullie en onze kinderen te verrijken.

Nieuw

Versie 1.7

We hebben wat fouten opgelost en de app geoptimaliseerd. Veel plezier!

Beoordelingen en recensies

4,4 van 5
225 beoordelingen

225 beoordelingen

horsefan_10 ,

Leuk spel :)

Ik vind het een leuk spel voor kleuters ikzelf ben wel 12 maar vind het een goed grappig spel ook gratis alleen in het begin moet je wel € 9,00 betalen maar verder is er geen geld aan toe te werpen

ing821 ,

Leuk

Heel leuk spel

App-privacy

De ontwikkelaar, Fox and Sheep GmbH, heeft Apple geen informatie gegeven over de toepassing van het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin is ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Kleine Bouwers
Onderwijs
Slaap Lekker
Amusement
Slaap Lekker Circus
Onderwijs
Little Fox Dierendokter 3D
Onderwijs
Kleine Vos kinderrijmpjes
Onderwijs
Knuffelzoo
Onderwijs

Suggesties voor jou

Schud de boom
Amusement
Silly Billy: Bij de kapper
Amusement
We ARGH Pirates
Amusement
Kleine Kitten- My Favorite Cat
Amusement
Kleine boerderij 2+
Amusement
Kleine Tijger: Brandweerauto
Amusement