Tiggly Chef: Preschool Math Cooking Game 4+

Tiggly

Ontworpen voor iPad

    • 3,7 • 3 beoordelingen
    • Gratis

iPad-schermafbeeldingen

Beschrijving

***Tillywig Brain Child 2014 Award Winnende App***

Welkom in de gekste keuken van Tiggly Town! Leer rekenmethodes en creatief denken met cijfers terwijl je Chef helpt om zijn specialiteit Pittige Hula Aap Taart en meer dan 40 andere bizarre gerechten te maken.

De geweldigste Chef van Tiggly Town, met de mooiste snor, vertelt je wat hij nodig heeft om zijn bizar gekke recepten te prepareren en jij helpt hem door de juiste aantallen van de ingrediënten op te tellen. Je kunt zelfs jouw eigen recepten aanvragen bij Chef. Terwijl de ingrediënten worden opgeteld verschijnen wiskundige symbolen op het scherm die de handelingen uitleggen. Zo leer je op natuurlijke wijze cijfers en rekenmethodes. Chef zal je zeker aanmoedigen om de aanwijzingen te volgen en om creatief te denken! Tiggly Chef is een game waarmee je leert rekenen en wordt aangeraden voor 3 jaar en ouder.

EIGENSCHAPPEN
- 3 keukens, elk met 15 unieke ingrediënten (kiwi, citroenschijfjes en meer)
- 45 verrassende gerechten met hilarische namen zoals Blozende Radijs Stapeltjes
- Elke keuken daagt je uit op een hogere moeilijkheidsgraad
- Creëer je eigen ‘kook je culinair’ brouwsels
- Keur de gerechten van Chef en spreek je commentaar in via de recorder
- Geen reclames van derden
- Geen in-app aankopen

VERBIND INTUITIEVE MET FORMELE WISKUNDE
Elk kind heeft een intuïtieve conceptie van rekenen. Kinderen rekenen vaak al spelend, tijdens het eten, of als ze helpen in de keuken. Tiggly Chef helpt kinderen structuur aan te brengen in hun ‘spontane methodes’ (dagelijks rekenen) met ‘wetenschappelijke methodes’ (de georganiseerde, formele wiskunde methodes die in scholen gebruikt worden).

- Tiggly Chef maakt wiskunde van de acties van uw kind in de keuken en introduceert wiskundige symbolen zoals telwoorden, + en = tekens op een zinnige en spelende wijze.
- Tiggly Chef is ontworpen om uit te dagen, niet te vervelen; Spelenderwijs te leren, niet nutteloos te spelen; Zinnig te leren niet simpelweg uit je hoofd leren.

CREATIEF DENKEN
- Tiggly Chef moedigt uw kind aan tot creatief denken met nummers en op diverse manieren bij het antwoord uit te komen. bv: 5 aardbeien in de schaal doen kan door: 1 en 4 op te tellen of 4 en 1, 3 en 2, 5 maal 1, 2 maal een 1 en 3. Kunt u er nog meer verzinnen?
STEL REKENSOMMEN OP
- Uw kind kan zelf met instructies en rekensommen komen door recepten samen te stellen. Ze kiezen welke ingrediënten ze willen gebruiken en hoeveel ze ervan nodig hebben.

>> Kinderen houden van Tiggly Chef als een op zichzelf staande leer-app, maar u prikkelt het leren van uw kind nog beter door de aanschaf van Tiggly Counts (separaat te koop).

- Tiggly Counts zijn 5 tel-hulpen die veilig, voor uw kind en uw tablet, fysiek samenwerken met 3 door ouders en opleiders goedgekeurde leer-apps voor iPad - inclusief Tiggly Chef, Tiggly Addventure en Tiggly Cardtoons.
- Tiggly Counts zijn lichtgewicht en makkelijk vast te houden en helpen jonge kinderen de relatie te begrijpen tussen concrete en ruimtelijke nummers.

OVER TIGGLY
Het Tiggly team bestaat uit mensen met een titel en Masters in Business maar ook ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes die ouders willen helpen hun kinderen te laten kennis maken met de digitale wereld, op een gemakkelijke en leerzame wijze. Onze, door opleiders ontworpen, tablet Tel-hulpstukken werken samen met onze leer-apps omdat we geloven dat er een krachtige leerervaring schuilt in de combinatie fysiek en digitaal spelen. Kinderen ontdekken wiskundige methodes en numerieke relaties door te werken met fysieke nummer blokken in prachtige, digitale werelden die hun verbeelding oprekken en hun creativiteit stimuleren. Ons team werkt samen met Grammy en Emmy awards winnende creatieve talenten om producten te bouwen die door ouders en kinderen geliefd zijn. Tiggly producten zijn in meer dan 20 landen en in meer dan 300 Apple Stores, verdeeld over 4 continenten, verkrijgbaar, naast geselecteerde verkooppunten wereldwijd.

Nieuw

Versie 1.17

Deze app is door Apple bijgewerkt en geeft nu het Apple Watch-appsymbool weer.

Changes in Teachley Integration UI

Beoordelingen en recensies

3,7 van 5
3 beoordelingen

3 beoordelingen

App-privacy

De ontwikkelaar, Tiggly, heeft Apple geen informatie gegeven over de toepassing van het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Meer van deze ontwikkelaar

Tiggly Shape's Got Talent
Onderwijs
Tiggly Doctor
Onderwijs
Tiggly Submarine
Onderwijs
Tiggly Story Maker: Build Words and Record Your Own Tales
Onderwijs
Tiggly Christmas: Fun Creative Holiday Game for Preschool Kids
Onderwijs
Tiggly Chef Stickers
Stickers

Suggesties voor jou

Sesame Street Alphabet Kitchen
Onderwijs
Duck Duck Moose Reading HD
Onderwijs
Monkey Word School Adventure
Onderwijs
Bedtime Math
Onderwijs
Tonka: Trucks Around Town
Onderwijs
The Big Moving Adventure
Onderwijs