MyAlbum - Foto's Video's delen 4+

Online en gedrukte fotoboeken

MijnAlbum B.V.

    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

De editor in de app biedt nu verbluffende ontwerpsuggesties, kleurenlettertypen en tekstbewerking. Maak je fotoalbums on the fly!

Samen herinneringen maken met MyAlbum. Onze innovatieve app transformeert compleet de manier waarop je jouw meest waardevolle momenten deelt. In slechts 5 minuten maak je een prachtig online album en gedrukt fotoboek dat elk moment in levendig detail vastlegt. En het mooiste? Het is allemaal helemaal gratis.

Met MyAlbum combineer je jouw foto's en video's naadloos tot een adembenemende albumervaring. Iedere keer dat je het album opnieuw bekijkt wordt je teruggevoerd naar dat ene moment. Onze slimme algoritmen maken het ontwerpen een fluitje van een cent.

Of je nu je album wilt delen met geliefden, wilt samenwerken aan een project of je herinneringen opnieuw wilt beleven in print, MyAlbum maakt het gemakkelijk. Onze app geeft u volledige controle over de privacy, kies wanneer en met wie je jouw creaties wilt delen.

En het mooiste? MyAlbum is volledig gratis. We slaan foto's en video's op in hoge kwaliteit, zodat je ze altijd en overal kunt openen. Upgrade naar Premium voor toegang tot opslag van originele kwaliteit.

Doe mee aan de fotoboekrevolutie met MyAlbum en ontdek de snelste manier om je mooiste album te maken.

- Foto's &video's: Combineer foto's en video's tot prachtige albums.
- Slim ontwerp: laat onze slimme algoritmen uw album voor u opmaken.
- Print &Online: Herbeleef het zoals u dat wilt, online of in print.
- Privacy &Social: Uw albums zijn privé totdat u ervoor kiest om ze te delen.
- Gratis: Foto's en video's worden gratis in hoge kwaliteit opgeslagen. Bewaar de originelen met Premium, probeer het 30 dagen gratis.

Nieuw

Versie 5.3.14

Een nieuwe bewerkingservaring die is geoptimaliseerd voor de iPhone of iPad. Maak fotoboeken en albums on the fly met ontwerpsuggesties, teksten en kleuren. Mail ons op app@myalbum.com als je feedback of suggesties hebt.

Beoordelingen en recensies

3,7 van 5
6 beoordelingen

6 beoordelingen

WimBOZ ,

Nieuwe album vorm niet prettig

Sinds kort is de manier van albums maken veranderd. Maar ik zal moeten wennen denk ik maar de oude vorm was veel prettiger. Fijner ook om het album in te richten.

Reactie van ontwikkelaar ,

Hallo, dat is vervelend om te horen. Dit probleem is nog niet bij ons bekend, zou je een mail kunnen sturen naar app@myalbum.com waarin je omschrijft wat je precies stap voor stap doet en wat er vervolgens gebeurd (error, crash, vastloper).

Zeelandhopper ,

Krijg continue foutmelding

Krijg continue foutmelding dat ik mijn date and time moet controleren en kan dus geen foto’s meer toevoegen? En ook geen nieuw album maken, dit gebeurt ineens vandaag 1-1-2020??

Yenihg ,

Geweldig!

Delen! Uploaden super snel! Wereldwijd beschikbaar en overal mee kunnen kijken. Super , handig en makkelijk.

App-privacy

De ontwikkelaar, MijnAlbum B.V., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Suggesties voor jou

HEMA Foto App: 50+ producten
Foto en video
Kruidvat Foto - Direct prints
Foto en video
klikkie - Foto's en Fotoboeken
Foto en video
Albelli fotoboek poster prints
Foto en video
FreePrints Fotoboeken
Foto en video
FreePrints - Foto's bezorgd
Foto en video