Photomath 4+

Math explained, step-by-step

Google

    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Leer hoe je wiskundige problemen oplost, huiswerkopdrachten controleert en studeert voor aankomende examens en toelatingsexamens met 's werelds meest gebruikte wiskundeleerhulpmiddel. Meer dan 100 miljoen downloads en miljarden van problemen worden elke maand opgelost!

HOE HET WERKT
Scan direct de afgedrukte tekst EN handgeschreven wiskundige problemen met de camera van uw apparaat of typ en bewerk vergelijkingen met onze wetenschappelijke rekenmachine. Photomath legt elk wiskundig probleem uit in eenvoudige, gemakkelijk te begrijpen stappen, zodat u kernconcepten echt kunt begrijpen en de dingen met vertrouwen kunt beantwoorden.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN
Scan leerboek (print) EN handgeschreven problemen
Wetenschappelijke rekenmachine
Stapsgewijze uitleg voor elke oplossing
Meerdere oplossingsmethoden
30+ ondersteunde talen
Interactieve grafieken

WISKUNDIGE ONDERWERPEN
Elementaire wiskunde/pre-algebra: rekenkunde, gehele getallen, breuken, decimale getallen, krachten, wortels, factoren
Algebra: lineaire vergelijkingen/ongelijkheden, kwadratische vergelijkingen, stelsels van vergelijkingen, logaritmen, functies, matrices, grafieken, polynomen
Trigonometrie/Precalculus: identiteiten, kegelsneden, vectoren, matrices, complexe getallen, reeksen en series, logaritmische functies
Calculus: limieten, derivaten, integralen, curve schetsen
Statistieken: combinaties, faculteiten

Ons interne team van ervaren wiskundeleraren werkt ook samen met leraren over de hele wereld om ervoor te zorgen dat we in onze wiskunde motoren de meest effectieve, eigentijdse docentenmethoden gebruiken.

Aanbevolen door Huffington Post, Forbes, TIME, CNN, EdSurge, Guiding Tech, The Verge, TechCrunch en meer.

Suggesties, opmerkingen of vragen? E-mail ons op support@photomath.com

Volg ons!
Facebook: facebook.com/Photomathapp
Twitter: @Photomath

Photomath is en zal altijd gratis te gebruiken zijn, maar je kunt je leerproces een boost geven door te upgraden naar Photomath Plus. Photomath Plus biedt oplossingen voor volledige tekstboeken en probleemreeksen met woordproblemen! Momenteel alleen beperkt tot de VS en specifieke tekstboeken.

De betaling wordt bij de bevestiging van de aankoop in rekening gebracht op uw Apple ID-account. Het abonnement wordt automatisch verlengd, tenzij het ten minste 24 uur voor het einde van de lopende periode wordt geannuleerd. De verlenging van uw account wordt binnen 24 uur voorafgaand aan het einde van de lopende periode in rekening gebracht. Je kunt je abonnementen beheren en annuleren door na aankoop naar je accountinstellingen in de App Store te gaan. Aanbiedingen en prijzen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Voor meer informatie:
Gebruiksvoorwaarden: https://photomath.com/en/termsofuse
Privacybeleid: https://photomath.com/en/privacypolicy

Nieuw

Versie 8.35.0

Updates en verbeteringen bestaan meestal uit bugfixes en een aantal dingen achter de schermen die je niet per se zult merken, maar we beloven het... de app werkt er soepeler en sneller door!

Beoordelingen en recensies

4,8 van 5
6,4K beoordelingen

6,4K beoordelingen

Inlogproblemen! ,

Works perfect

No problems at all

Osknekddk ,

Really helpfull

A great app!

Loveroze!!!!!!!!!!!! ,

Betalen

Jammer dat je moet betalen voor uitleg, en die reclame is al helemaal irritant. Ik snap dat jullie er graag geld aan verdienen maar dit verpest wel het fijne aan de app. Nu is het gewoon een van die apps die er alles aan doen om wat geld te verdienen...

Reactie van ontwikkelaar ,

We’re trying to keep as much of Photomath as free as possible but as we grow as a company and add more features that help students get unstuck faster, we gotta start finding ways to pay our bills and hard-working team. We will try to keep core things like solving equation-based problems always free, complete with each step-by-step; but additional features like AI tutorials, contextual hints, and word problem solutions do currently have a fee.

App-privacy

De ontwikkelaar, Google, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Aankopen
  • Locatie
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek
  • Overige gegevens

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

YouTube
Foto en video
Google Maps
Navigatie
Google
Diensten
Gmail - E-mail van Google
Productiviteit
Google Chrome
Diensten
Google Translate
Naslagwerken

Suggesties voor jou

FastMath - Take Photo & Solve
Onderwijs
Mathway: Math Problem Solver
Onderwijs
PicSolve
Onderwijs
Cymath - Math Problem Solver
Onderwijs
CameraMath - Homework Help
Onderwijs
Answer.AI - Your AI tutor
Onderwijs