Movavi Photo Editor: Edit Easy 4+

Beelden bewerken eenvoudig

Movavi Emea LLC

    • 4,4 • 46 beoordelingen
    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Movavi Photo Editor is de snelste manier om van goede foto's spectaculaire foto's te maken. Verwijder onnodige elementen uit je afbeeldingen, verbeter de kwaliteit en bewerk foto's in slechts enkele eenvoudige stapen met AI-tools.

Til beeldbewerkingen naar een hoger niveau met Movavi:

► Maak prachtige collages en humoristische fotomanipulaties met de tool Achtergrond wijzigen. Dankzij het unieke geoptimaliseerde algoritme van Movavi kunnen mensen in afbeeldingen automatisch worden geselecteerd. Met de gebruiksvriendelijke tools worden objecten in een mum van tijd van de achtergrond gescheiden. Vervang vervolgens de achtergrond door een effen kleur of pas een andere afbeelding toe – zo eenvoudig is het.

► Verwijder eenvoudig willekeurige omstanders, opdringerige hekken of lelijke hoogspanningslijnen uit je reispanorama's met AI.

► Met handige retoucheertools kun je huidvlekken verbergen, rimpels verwijderen, glans verminderen, tanden witter maken en rode ogen verwijderen.

► Geef jezelf een complete make-over met onze alles-in-een make-upset: experimenteer met verschillende tinten blusher, oogschaduw en lippenstift, herdefinieer wenkbrauwen en voeg mascara en foundation toe. Geef je ogen of haar een nieuwe kleur. Wil je meer? Je kunt zelfs de vorm van je gezicht aanpassen en je ogen vergroten!

► Met Movavi herstel je makkelijk de meest voorkomende beeldfouten: red overbelichte of te donkere afbeeldingen handmatig of laat het slimme automatische filter de kwaliteit van je foto's verbeteren en digitale ruis verwijderen. Werk met afzonderlijke afbeeldingselementen: selecteer probleemgebieden en pas de instellingen aan voor het gewenste resultaat. Behandel ook compositieproblemen: snij bij, roteer en spiegel met één klik.

► Red oude foto's met de slimme restauratietool: verwijder krassen en vouwen, pas magische verbetering toe om kleuren te laten herleven.

► Geef je foto's tot slot een speciale touch met stijlvolle filters, expressieve tekstbijschriften, elegante lijsten en meer!

PRIJZEN
Voor Movavi Photo Editor is een abonnement nodig. Er is ook een proefversie, zodat je het programma kunt uitproberen voordat je je erop toelegt.

WETTELIJKE INFORMATIE
De duur en prijs van elk abonnement worden bij aankoop weergegeven in de webwinkel van Movavi Photo Editor. De betaling wordt bij de bevestiging van de aankoop in rekening gebracht op je iTunes-account. Tenzij automatisch verlengen is uitgeschakeld, worden abonnementen automatisch verlengd uiterlijk 24 uur voor het einde van de lopende periode. Abonnementen en automatische verlenging kunnen worden beheerd/uitgeschakeld in de iTunes-accountinstellingen. Elk ongebruikt deel van een gratis proefperiode vervalt zodra een abonnement wordt aangeschaft.

Gebruiksvoorwaarden: https://www.movavi.com/nl/tos.html
Privacybeleid: https://www.movavi.com/nl/privacy.html

We vinden het altijd fijn iets van je te horen en helpen je graag als je ergens mee vastzit: movavi.com/support.html

Nieuw

Versie 24.1.2

- Kleine verbeteringen en foutherstellingen.

Beoordelingen en recensies

4,4 van 5
46 beoordelingen

46 beoordelingen

An3s ,

Leuk erbij!

Ik gebruik voor het echte werk Photshop maar voor even op mn laptop de snapshotkiekjes opkrikken is dit in een prima tool. Geen lagen, maar verder heel veel opties om de foto extra schwung te geven met verrassende effecten.

Beotalk ,

Overzichtelijk

Alleen jammer dat de opschaalfunctie en de lijsten weg zijn bij de laatste upgrade.

movavi user ,

Easy App

Need a quick change on picture, scale them for easy use on your website and stuff. This app just does the things that are good for 99 percent of the fast jobs. USe it all the time. Extreame jobs can be done on high profile appas, regular things is easy in this app. VAlue for money and easy to work with.

App-privacy

De ontwikkelaar, Movavi Emea LLC, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Er worden geen gegevens verzameld

De ontwikkelaar verzamelt geen gegevens van deze app.

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar