Bobclass - afsprakenkalender 4+

voor yoga en andere studio's

Court Four Ltd.

    • 4,3 • 3 beoordelingen
    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Bobclass is een app waarmee je afspraken of klasjes op eenvoudige wijze kunt inplannen. Het is een ideale oplossing voor yoga- en dansstudio's, personal trainers, muziekleraren en andere zelfstandigen, met of zonder personeel. Naast de krachtige kalender biedt de app aanwezigheidsregistratie en het bijhouden van verkopen en betalingen en dit alles volledig mobiel; de app kan zelfs offline gebruikt worden! Maar ook je klanten profiteren: Zodra je je rooster of beschikbaarheid in de kalender hebt gezet, kun je dit delen met je klanten via een weblink in een browser. De app neemt alle complexiteit op haar schouders, zodat jij je kunt richten op je klanten.

FUNCTIONALITEIT

• Groepsklassen: Rooster een klas in en voeg klanten toe. Je kunt dit vooraf doen maar ook als klanten binnendruppelen. De app stuurt automatisch een bevestigingsmail of SMS-je uit bij vooruitboeking.
• Afspraken: Check je beschikbaarheid, kies een tijd en voeg een klant toe die dan direct een bevestiging ontvangt per mail of SMS.
• Online boeken: De app genereert een unieke weblink die je met je klanten deelt waarmee zij jouw klasrooster of beschikbaarheid kunnen zien in een browser. In een paar simpele stappen kunnen zij zich dan aanmelden.
• Aanwezigheidsregistratie: Vink je klanten aan, snel en eenvoudig vanaf je iPhone of iPad. Ook offline en voor grotere groepen kun je ze zelfs allemaal tegelijk aanvinken.
• Check-ins: Dit is typisch voor een bepaald soort groepsklas zoals yoga, waarbij je niet weet wie er op komt dagen. Bobclass laat je je klanten razendsnel inchecken: 5 seconden, we hebben het gemeten!
• Rittenkaarten, abonnementen: Definiëer de producten die je wilt verkopen aan je klanten en laat de app de tel bijhouden bij het inchecken. Ook kun je zien wie er aan vernieuwing toe is of nog niet betaald heeft.
• Betalingen: Bij de verkoop van een product kun je de betaling direct registreren of deze open laten voor later en een herinnering met het bedrag uitsturen.
• Teams: Als je met personeel werkt, kun je klassen of afspraken in parallel inplannen en je kunt je personeel toegang geven vanaf hun eigen apparaat. Als je dit liever niet doet, kun je roosters genereren in PDF of print waarbij jij bepaalt welke informatie je deelt.
• Voortgangscontrole: In het bijzonder voor 1:1 training is persoonlijke aandacht belangrijk en dit alles hangt samen met hoeveel je over de klant kunt herinneren. Bobclass laat je een dagboek bijhouden waarin je ook foto's, video's en documenten kwijt kunt.
• Synchronisatie met externe kalenders: Toon de Bobclass kalender in je Mac, Google, Outlook (etc.) kalenders maar ook andersom kun je externe kalenders in Bobclass laten zien.

WAT MAAKT BOBCLASS ZO SPECIAAL?

1. Helemaal mobiel: Database werkt ook offline en alle acties zijn razendsnel. Dit betekent dat je je administratie onderweg kunt doen; in de studio, park, op het strand of in de metro. De tijd die je bespaart besteed je aan je klanten.
2. Makkelijk op te zetten: We hebben het hier over uren, niet dagen. De website zit boordevol met instructievideo's en als je hulp nodig hebt kunnen wij je persoonlijk op gang brengen, ook in het Nederlands.
3. Aanpasbaar aan jouw tak van sport: De app ondersteund zowel klasjes als afspraken maar ook producten, activiteiten en werkdagen kun je allemaal instellen.

BOBCLASS PRO en STUDIO

De app kan uitgebreid worden met PRO of STUDIO in-app upgrades die worden aangeboden als abonnement, dat via je iTunes-account op je creditcard in rekening gebracht wordt. Je abonnement wordt automatisch verlengd tenzij het ten minste 24 uur voor het einde van de huidige periode wordt opgezegd. Je kunt zelf je abonnement beheren en automatische verlenging uitschakelen in de Accountinstellingen van het apparaat.

• Gedetailleerd functieoverzicht: https://bobclass.com/index#portfolio
• Privacybeleid en gebruiksvoorwaarden: https://bobclass.com/privacy
• EULA: https://www.icloud.com/iclouddrive/01hSL0NQSRWK0zDOZ3Erqyuxw#End-User_License_Agreement

Nieuw

Versie 1.9.22

Fixed bug with working day time range

Beoordelingen en recensies

4,3 van 5
3 beoordelingen

3 beoordelingen

Marieke Hendriks ,

Topservice

De Bobclass-app! ik ben enthousiast, maar nog enthousiaster over de fantastische supportafdeling 🎉👍🏻 Zij hadden eindeloos geduld met mijn gestuntel 🙈 Heeft niks te maken met de app hoor, maar meer met mijn digitale incompetentie 👀 In het dagelijks leven doe ik iets met naaimachines dat verklaard het misschien. 😉 Kortom een aanrader 💃💃💃

Reactie van ontwikkelaar ,

Dank je Marieke, we zijn blij je in onze "club" te hebben 🤗

creatieveyogi ,

Fijne app!

Hele fijne en complete app voor het bijhouden van je lessen, de registratie van je klanten en alle betalingen. Het kost je een paar avondjes om alles in te voeren en daarna scheelt het uren! Joepie!

Reactie van ontwikkelaar ,

Dank je voor de review en fijn om je als klant te hebben. 🙏

Marlies Sparkyoga ,

Great App for yoga classes

I am starting as yoga teacher and this app is great to organize your classes and let people book via a public calendar. Also the administration function is very helpful. Overall, a great app!!!

App-privacy

De ontwikkelaar, Court Four Ltd., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

iDiari Pro para negocios
Productiviteit
DaySmart Appointments
Productiviteit
Checkfy
Productiviteit
WeekCal for iPad
Productiviteit
Workout Planner New
Productiviteit
Rooster - Agenda
Productiviteit